Pluspunten
De prijs en de snelle levering!
Pluspunten
Ja een dikke 10 ! Wat moet je daar nog aan toevoegen! Gewoon geweldig de prijs/kwaliteit is uitstekend, de levering supersnel. Toen ik een vraag had werd ik uiterst vriendelijk en professioneel geholpen en ook de verzending was met heel veel zorg verpakt Oma van 85 jaar was er zoooooooo blij mee
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan!!
Pluspunten
Goed product, snelle levering
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Goede service, snelle levering. Product was perfect.
VerbeterpuntenMeer foto's van de producten op de website.
Pluspunten
Ik vind het super zoals dit bedrijf handelt. Wat een service!!!! Ook de verpakking is perfect. Ik ga hier zeker meer kopen.
Pluspunten
Goede website, waar je op een eenvoudige manier je artikelen kunt bestellen. Wij hebben losse lamellen besteld met de ons opgegeven maat. 2 dagen later kregen we ze thuis keurig netjes verpakt. Geweldig en zo snel. uitstekende service!
Pluspunten
Gehele proces is prima verlopen, echt super
Bezorging beter communiceren
Pluspunten
1.Je kunt gemakkelijk een bestelling plaatsen, uitleg goed en duidelijk. 2. Zeer snelle toezending zoals ook beloofd op de site 3. Na tel. contact worden problemen zeer snel opgelost 4. tel. contact of de gevraagde bestelling al was ontvangen erg attent
Verbeterpunten1.De montage hoogte kun je wel aangeven op de bestellijst (site)maar hij wordt niet meegenomen bij de afronding van de bestelling. Dan wordt automatisch de standaard afmeting ingevoerd 2. Je kunt een opmerking plaatsen, maar kennelijk wordt die niet gelezen
Pluspunten
Pluspunten
Helder in communicatie, snel, prijstechnisch, levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer snelle levering , veilig verpakt , en prima kwaliteit
Pluspunten
netjes en snel geregeld
Pluspunten
Mooi product wat snel is geleverd voor een aantrekkelijke prijs.
Pluspunten
Maken waar wat ze beloven. Via googelen sprong dit bedrijf er uit met losse lamellen
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.