Pluspunten
in simpele stappen bestellen wat je wilt hele snelle service keurig verpakt super tevreden met mijn lamellen echt een aanrader
Pluspunten
Snelle levering en goede informatie tijdens balcontact
VerbeterpuntenHelaas had de verpakking schade opgelopen. We moesten de rail vervoeren naar Tilburg. Daar bleek de rail een behoorijke tik te hebben gehad. De rail was wat gebogen en met kunst en vliegwerk hebben we hem toch aan het plafond kunnen bevestigen. De rail weer terug sturen was geen optie.
Pluspunten
redelijke prijs en snelle correcte levering.
Verbeterpunteninformatie over vervangen van onderdelen Kun je me vertellen hoe ik de plastic kettingbediening van de draaias kan vervangen, ik heb een metalen ketting en die valt mooier.
Pluspunten
Duidelijke informatie mbt levertijd en bezorgingsinformatie. Alles zeer professioneel verpakt zodat er echt niets met de bestelling tijdens transport kan gebeuren. Prijs/kwaliteit: top!
Pluspunten
snel,netjes en afspraken 100 % nakomen,compliment!
Pluspunten
Kleine fout,maar wordt direct opgelost zonder problemen,dit bedrijf is echt een aanrader.
Pluspunten
Snel, service gericht en vriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering en nette verpakking. Kan kwaliteit nog niet beoordelen aangezien we middenin de verbouwing zitten. Vooralsnog is alles compleet en ziet het er goed uit. P.s. Transmission leverde eerder dan gecommuniceerd, voor hetzelfde geld waren we niet thuis geweest.
Pluspunten
Snelle levering goede prijs kwaliteit
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
super behulpzaam personeel aan de telefoon word je met open armen geholpen met een ontzettende vriendelijkheid supersnelle levering prachtige kwaliteit met andere woorden op en top kwaliteit op alle aspecten
Verbeterpuntenik zou er geen kunnen vinden mega bedrijf als je het mij vraagt voor iedereen een aanrader
debezorging mag beter
Pluspunten
Op hun site is echt alles te vinden wat je nodig hebt om, na keuze uit het uitgebreide assortiment, de montage zelf ter hand te nemen. Maak het jezelf makkelijker door de instructies te lezen en de filmpjes goed te bekijken.
VerbeterpuntenNou gewoon geen. Tot en met het koffiejuffrouwtje alles even aardig.
Pluspunten
Goed product en degelijk ingepakt,en goede info status verzending.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Correcte en snelle levering
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.