Pluspunten
Goede prijs, zeer snelle levering. En als extra per raam (3) een extra lamel voor de reserve.
VerbeterpuntenGeen mogelijkheid om met creditkaart te betalen, dit heeft mijn voorkeur op internet omdat ik dan zeker ben van of levering of geld terug.
Pluspunten
Goede kwaliteit prijsverhouding En snelle Levering
Pluspunten
Snelheid, kwaliteit en bezorging
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles wat je wil wordt super geleverd plus een lamel extra voor eventuele schade! Top
Pluspunten
Gratis proef staaltje, makkelijk te bestellen, goede prijs, zeer snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bestelling via internet gedaan, op een mooie en duidelijke website.
VerbeterpuntenDeze stijl minimaal blijven aanhouden.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en accuraat personeel. Goede service en informatieverstrekking
VerbeterpuntenZou ik op dit moment niet weten.
Pluspunten
Zie de beoordeling.
Pluspunten
Duidelijk site, goeie en snelle service en levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
duidelijke website en snelle levering.
Pluspunten
Super snelle en goede levering
Pluspunten
Mijn bestelling werd zeer snel geleverd, ben zeer tevreden over het produkt.
Pluspunten
Zeer snelle levering op vooraf afgesproken tijd.
Pluspunten
Snel afgehandeld en nog extra gecontroleerd op de bestelling.
VerbeterpuntenDuidelijkere prijsaanduidingen op de website.
Pluspunten
Goede levering ,stevige verpakking
Pluspunten
snel goed kwaliteit gemakkeliijk ophangsysteem
VerbeterpuntenEr was 1 ophangsysteem 2 cm te lang...dit hebben we uiteindelijk zelf opgelost maar misschien toch nog nbeetje punctueler zijn
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en stipte levering niets op aan te merken
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.