Pluspunten
Snelle levering, goed product, goede prijs
Verbeterpuntenik kan er geen vinden!
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie over levermoment. Betalen achteraf is mogelijk en kosteloos.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
De betrouwbaarheid door de goede en correcte service spreekt voor zich.
Pluspunten
besteld paar dagen later in huis
Pluspunten
Goede service verstand van zaken snelle levertijd
Pluspunten
Snelle klantenservice, tijdige en correcte levering
VerbeterpuntenMeetinstructies
Pluspunten
Snel, vakkundig, plezierige communicatie, meedenken
VerbeterpuntenNu geen
Pluspunten
Klantvriendelijk. Zorgvuldig verpakt en snelle levering. Extra lamel! Geleverde lamellen van goede kwaliteit.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen; snelle levertijd; goede afwerking; 1 extra lamel bijgeleverd; niet duur
Pluspunten
Supersnel
Pluspunten
Duidelijke site waardoor een bestelling qua indeling en maatvoering voor een amateur bijna niet mis kan gaan. Ongelooflijk snelle levering. Goed verpakt waardoor beschadigingen nagenoeg uitgesloten zijn.
Pluspunten
Snelle levering van goed kwaliteit verticale lamellen.
Pluspunten
Duidelijkheid op de website. Je kan meteen zelf zien wat het kost, wat betreft bij ons, de lamellen. Snelle bezorging, goed verpakt en je wordt goed op de hoogte gehouden over de bezorging.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering! Netjes verpakt.
Pluspunten
Zeer snelle levering. Mooie kwaliteit. Maten precies goed.
VerbeterpuntenDe verpakking was zo stevig dichtgetaped dat we langer bezig zijn geweest met de verpakking open te krijgen dan met het ophangen van de lamellen.
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.