Pluspunten
Goede service, snelle levering en een mooi product.
Pluspunten
Zeer vakkundig bedrijf met veel keuze en snelle levering. Ook het kunnen aanvragen van proefstalen is zeer handig. Helaas was er een klein probleem met mijn levering maar dit was uiterst professioneel en snel opgelost.
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan!
Pluspunten
Snelheid en informatie verstrekking Erg mooi
VerbeterpuntenIk kon op de site van dit bedrijf nergens vinden of ik met meten nog ergens rekening mee moest houden. Ik heb het bedrijf gebeld en kreeg de informatie hierover.
Pluspunten
Zie beoordeling perfect
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Super blij met de rolluik het ophangen ging gemakkelijk gelukkig waren de afmetingen precies goed.
Pluspunten
Snelle levering en verzorgde verpakking van geleverd product.
Pluspunten
snel en betrouwbaar mooie producten enige die losse lamellen verkoopt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Service Snelheid Online diensten
Pluspunten
Na opvragen van een paar kleurstalen besloten een order te plaatsen. Deze werd binnen de door het bedrijf gestelde levertijd netjes verpakt afgeleverd. De lamellen waren van de opgegeven lengte en aantal. Het materiaal, kunststof, is van betere kwaliteit dan onze oude lamellen.
VerbeterpuntenHouden zo. Ze doen wat ze beloven en dat is de beste reclame.
Pluspunten
Heel snelle levering van op maat gemaakte rails voor verticale lamellen. Ik had niet gedacht dat dit zo snel kon. Mooie rails en kwalitatief ziet het er ook goed uit. Alleen de plastic ketting om de lamellen te draaien vind ik er wat goedkoop uitzien.
Pluspunten
Heelnetjes en pro-actief geholpen voor een hele scherpe prijs
Pluspunten
Snelle levering,goed op maat gemaakte lamellen,heel netjes.Ben zeer tevreden.
Pluspunten
Vooraf kon ik een kleurenstaal bestellen van een lamel, die de eerst volgende bezorgdag op de mat lag. En de communicatie is heel goed. Steeds een mail met de stand van zaken.
Pluspunten
Snelle levering, gunstige prijs. Ik had 20 lamellen besteld en kreeg er voor dezelfde prijs 21. Handig als er eens 1 sneuvelt
VerbeterpuntenBij de bestelling is moeilijk te zien wat de precieze kleur is en wat het verschil is tussen de verschillende prijsklassen. Bij ons was alles prima (bij het goedkoopste type lamellen) maar ik kan me voorstellen dat de kleur net iets anders is dan verwacht.
Pluspunten
Goede voorlichting, snelle bezorging, prima product. Een aanrader.
Verbeterpuntengeen
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snel, scherp en goed qua informatie, zodat je makkelijk zelf kunt bestellen
Verbeterpuntenhelaas een kapotte plastic haak voor de lamel. hij hangt er wel in, maar valt er makkelijk uit. ben benieuwd of dit vervangbaar is.
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.