Pluspunten
met name kwaliteit en de snelle levering en goed opde hoogte gehouden waneer de bestelling werd gelevert zeer tevreden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering. Mooie kwaliteit. Via mail netjes op de hoogte gehouden over de levering. Een persoonlijk tintje bij de levering in de vorm van een bedankje met de namen van het personeel
Pluspunten
snelle levering, alles verliep volgens afspraak kwalitatief product en afwerking gunstige prijs
Verbeterpuntenmisschien een gedetailleerde montagehand handleiding bijvoegen vooral hoe je de clipsen het best plaatst
controle van vervoerder op accurate vermelding verzend adres.
Geen idee
Verbeterpunten-
Pluspunten
gemakkelijk te bestellen met een vlotte levering volgens aangegeven tijdstip.
Pluspunten
snelle leverering
Verbeterpuntenik miste wel de gebruiksaanwijziging om de rail op de klemmen te doen was moeilijk
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs
Pluspunten
goede prijs, snelle levering
Pluspunten
Snel levering. Telefonisch goed geholpen.
Pluspunten
We zijn helemaal blij. We hadden een klein probleem maar het was snel opgelost. Echt goed en snel nazorg.
Pluspunten
Prima service. De rails bleek een defect te vertonen, maar we kregen onmiddellijk een nieuwe rail toegestuurd Telkens zeer snel en vriendelijk antwoord via mail en supersnelle bezorgservice. Het product voldoet ook 100% aan onze verwachtingen. Niets dan lof voor deze firma.
zorgvuldigere check vooraf
Pluspunten
Correct aan de telefoon. Snelle afwerking naar fout mijnerzijds. Snelle levering. Zeer goede, en stevige verpakking.
VerbeterpuntenKen geen verbeter punten.
Pluspunten
Goede en snelle afhandeling van de bestelling via internet. Communicatie via mail liep uitstekend en zoals beloofd, de bestelling was binnen 72 uur in huis. Een zeer tevreden klant.
Verbeterpunten///////////
Pluspunten
Super snelle levering en fijn dat je een berichtje krijgt op dag van bezorging hoe laat ze komen
VerbeterpuntenBestelformulier op internet werkt niet zo prettig
Pluspunten
Zeer snelle levering . Lamellen binnen 2 dagen gemaakt en geleverd..
Pluspunten
alles netjes en zeker vlot geleverd
Pluspunten
Zeer snelle levering, goede communicatie en prijs/kwaliteit goed
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.