Pluspunten
snelle levering, gratis proefstalen, goede kwaliteit, vriendelijk en deskundig aan de telefoon.
Pluspunten
Goede prijs, goed advies, leuke medewerkers, vlotte levering, ook het bedrijf wat het bestelde kwam leveren was leuk en vlot Kortom gewoon super service
Pluspunten
Onze bestelling is zeer correct afgehandeld
Mijn pakket kwam opengescheurd binnen. Alsof de lamellen eruit geschoven waren aan de bovenkant.
Afmetingen wijken 5mm af van de bestelde maten. Misschien iets meer duidelijkheid daarover op de website.
Pluspunten
mijn bestelling: precies op maat + nog een reserve lamel. Top! vervoer/verpakking: goed verzorgd. Top! aflevering: mooi op tijd: Top!
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenGeen idee, niets op aan te meren
Pluspunten
Prijs/kwaliteit/snelheid goed Behulpzaam personeel als je belt!
VerbeterpuntenHet pakket was bij een van onze buren uit de straat afgegeven. Op zich prima, alleen geen kaartje in de bus bij wie/huisnummer, dat zou wel beter zijn...
Pluspunten
Snelle levertijd, eenvoudige installatie, top!
Pluspunten
Mooi materiaal en snel en op maat geleverd.
Verbeterpunten.
Pluspunten
snelle levering, zeker in tegenstelling tot andere webwinkels! mooi product tot nu toe
Verbeterpuntenmisschien net iets groter kleurenpalet voor de verduisterende rolgordijnen, verder ben ik zeer tevreden en heel fijn dat het zo snel gemaakt en afgeleverd is
Pluspunten
Dit was voor mij de eerste keer om zoiets per internet te bestellen. Ging heel erg goed. En ben zeer tevreden
Pluspunten
Pluspunten
Enorm snelle levering
VerbeterpuntenKwaliteit van het draaimechanisme in het rolgordijn is bij mijn laatste aankoop aanzienlijk minder dan bij mijn vorige aankoop.
Pluspunten
Snelle levering, zorgvuldige informatie betreffende de levering in comb.met bezorgdiensten
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.