Het is jammer dat evt. opmeten en monteren zo vreselijk duur is.
Pluspunten
Zeer snel, adequaat en goed bereikbaar. Kwaliteit ook uitstekend !
Pluspunten
Eerste kontakt met bedrijf. Gevraagde produkten worden goed weergegeven. Duidelijke tekeningen / beschrijving van de te verrichten werkzaamheden. ook voor de leek.
VerbeterpuntenWeet niet. Tevreden over product.
Pluspunten
- duidelijke website - levering volgens afspraak - kwaliteit is beter als verwacht - afwerking is beter als verwacht
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Maandagavond de lamellen besteld en ze zijn woensdagmiddag al geleverd. Mooie kwaliteit en zeer voordelig.
Pluspunten
Snelle levering , goede communicatie , product zoals beschreven
Pluspunten
Snelle en perfecte levering.
Pluspunten
Snelle levering, prima spullen. Eerder besteld en ook dit ging van een leien dakje. Rolgordijn wordt goed verpakt afgeleverd. Via de mail krijg je een status update wanneer de bezorger verwacht wordt. Dit bleek ook overeen te komen met de werkelijkheid.
Pluspunten
Heel goed.mvriendelijk en het kaartje wat erbij zat! Heel goed.
Pluspunten
Prettig telefonisch contact. Snelle levering van stalen en bestelling. Goede kwaliteit, prima prijs.
Pluspunten
Telefonisch contact met vragen is positief geweest
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering. Mooie producten. Direct kunnen betalen. Eerst samples mogen bekijken alvorens te kopen.
VerbeterpuntenNvt
Lever pluggen en schroeven mee tbv het ophangen.
Pluspunten
Ideaal dat je eerst een staal aan kunt vragen deze heb je na een dag in huis. Snelle reactie na bestelling een snelle levering. Prima verpakt zodat er weinig kans op beschadiging is. Er wordt zelfs nog een extra lamel meegeleverd. Geen gedoe met zelf op maat knippen. Helder en duidelijk.
Pluspunten
Zorgvuldig, overzichtelijk en goed nagedacht over het inpakken van producten (bevestigingsmateriaal apart bij elk gordijn afzonderlijk verpakt en lamellen op een kokertje gerold) . De sticker is een handige hulp bij het monteren, bijv. bediening links of rechts aanhouden. Maatvoering is perfect. Mooie, kwalitatief goede materialen gebruikt.
VerbeterpuntenNadenken om schroefjes bij te leveren. Voor mij was dit geen enkel probleem. Soms heb ik liever mijn eigen schroeven dan die uit een bouwmarkt:) Ik kan mij voorstellen dat het voor bepaalde mensen onhandig is, ook m.b.t. de juiste maat, om eerst op pad te moeten om schroefjes te kopen.
Schepenstraat 2
2645 LV Delfgauw
BSL Raambekleding is specialist in maatwerk raambekleding. Van verticale lamellen tot horizontale jaloezieën en van (duo) rolgordijnen tot plisse/duettes en vouwgordijnen.