Snelle levering, goede prijzen

Originele Duco WTW filters besteld voor mijn Duco WTW installatie. k zorg dat ik er altijd een paar extra op voorraad heb, dus bestel er dan ook meerdere tegelijk. Snel geleverd tegen goede prijs. I

Altijd goed!

Goede producten Al een paar keer besteld En snelle levering

GEWELDIG

In 1 woord geweldig de snelle levering van 5 filters!. Door de staffelkorting een hele goede prijs. Er gaat zeker weer een vervolg opkomen als er nieuwe besteld moeten worden.

Supersnelle levering, alles top

Prachtig product

Product geleverd volgens de juiste gegevens, met juiste levertijd en product eigenschappen, en prijs technisch goedkoop product.

Snel

Bestellen en ontvangen, duidelijk bestelproces en snelle levering

Heel goed en snel geregeld

Heel goed.

Super snel en juist advies

Goed advies en super snel geleverd voor de juiste prijs en kwaliteit.

vlotte afhandeling van onze bestelling

Goede afhandeling zowel logistiek als administratief. Wij hadden een foutieve bestelling geplaatst maar de terugzending en terugbetaling is zonder problemen verlopen.

Snel en accuraat

Bestellen en een dag later in huis. TOP

Perfecte en snelle levering

Prijs kwaliteit is top

Filters op tijd geleverd.

Perfekto

Snel en uitstekende kwaliteit.

een beetje tegenvallend ten opzichte het originele

Het orgineel geleverde filter heeft een dubbele laag. Een tyoe handschoen. Dit filtermatje is enkel en is aan de zijkanten dubbelgenaaid. Voor een g3 eigenlijk niet geschikt voor de installatie. Te dun. Het lijkt op R15 . Voor een enkele mat zou je dan beter r29 kunnen gebruiken.

Keurige en snelle levering.

Keurige en snelle levering.

Goed advies en goede prijs

Er werd gevraagd of de wtw nieuw was en dat is het ook. Daarom adviseerde men de originele WTW-filters aan te schaffen, ook ivm garantie. Prima dus.

top

besteld en gelukkig Snel geleverd en alles klopt.

Niets aan te merken op WTW

Filters zijn van prima kwaliteit. Jammer dat DPD ze op een verkeerd adres in de groenebak had gedeponeerd

Goede kwaliteit tegen redelijke prijs

Voor mijn Zehnder WTW installatie wederom filters besteld bij WTW-filters online. Filters doen wat ze moeten doen. Snelle levering. Dik tevreden.

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk

uitstekende levering en service.

Uitstekende levering en service.

Snelle vlotte levering

Snelle en vlotte levering

Uitstekende afhandeling en service

Betrouwbaar, snel, goede kwaliteit en prijs

uitstekende filters en service voor goede prijs

Het bestellen en leveren verliep voorspoedig. Filters zijn prima en een stuk goedkoper dan elders!

Snelle service en een hele goede prijs

Voor de 1e x bij deze firma besteld, alles netjes geregeld. De mensen van ons appartementen zijn ook zeer te vreden ( prijs vooral )

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 00 88

Over WTW-filtersOnline B.V

WTW-filtersOnline levert al sinds 2007 WTW-filters van de meest gerenommeerde merken WTW-units. Systemen voor warmteterugwinning bieden veel comfort, maar hebben wel onderhoud nodig. Met de luchtfilters van WTW-filtersOnline blijft de luchtkwaliteit prettig en aangenaam. FiltreVMC-Online fournit des filtres VMC des marques les plus renommées d'unités VMC depuis 2007. Les systèmes de récupération de chaleur offrent un grand confort, mais ils nécessitent un entretien. Avec les filtres à air de FiltreVMC-Online, la qualité de l'air reste agréable et plaisante.