Mijn voorkeur voor een volgende keer: aflevering bij en depot ipv aan huis

Duidelijk website en nette afwikkeling levering

Filters snel ontvangen en verwisseld. Link adres voor de volgende bestelling opgeslagen: https://www.wtw-filtersonline.nl/nl/orcon/orcon-hrc/orcon-hrc-300-400/orcon-hrc-300-400-500-ecomax-maxcomfort/?_gl=1*u27qwh*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjw5PK_BhBBEiwAL7GTPW83SfR6VITFt-KatHEiTHbCqkKeopjGbAt4jxT5cpMXgetR48FRFRoCOs4QAvD_BwE&gbraid=0AAAAADIhlhrs1rgabGtgP22H9EJ-EekpS

Weer opnieuw prima bevallen

Prima service goed telefonisch overleg mogelijk niet moeilijk doen qua prijs over nalevering

Snelle probleemloze levering

Prima prijs kwaliteit verhouding . Snelle levering Geen overtollige poespas

Snelle service qua bestellen en levering!

Snel besteld en snel geleverd.

Prima ervaring

Goed bedrijf snelle levering en mooie korting

Website duidelijk en makkelijk te bestellen

M.b.v. buurman tip gehad waar de nieuwe filters te bestellen voor mijn nieuwe WTW-systeem. Website was duidelijk en korting bij meer bestellen ook heel fijn!

Geleverd conform afspraak. Alleen jammer dat levering door DPD gebeurd. Heeft in mijn woonplaats geen aleverdepot en moet je thuis blijven

Niet te duur; snelle levering en alles compleet

In één woord geweldig

Nog niet eerder een wtw systeem in huis gehad. Na informatie van wtw heb ik de juiste filters kunnen bestellen en ook kunnen vervangen, maar ook de filters naar behoren kunnen plaatsen. Eindelijk een bedrijf waar je niet eerst een langdurig contact hebt met een chatbot en uiteindelijk een medewerker aan de lijn krijgt die je (als je niet dejuiste persoon te spreken hebt gekregen, je weer doorverbindt). Neen wtw is een prima bedrijf.

Mooi op tijd geleverd volgens afspraak

goed geleverde filters

Na de perikelen van niet op voorraad zijnde filters toch na een paar dagen wachten de filter geleverd na te zijn geïnformeerd over de leveringsdata en uur.

Beste, Ik wil u graag laten weten dat ik zeer tevreden ben met mijn recente aankoop. Het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen en alles is naar wens verlopen. Daarnaast wil ik u bedanken voor de duidelijke en correcte informatie die ik vooraf heb ontvangen. Geert De Wit

Juiste maat en tot volgende keer als het nodig doe ikmijnbestelling bij jullie

Tevreden

Sorry, het verkeerde filter besteld en retour gezonden.

Prima geholpen.

Super snelle levering

Een super snelle levering van de filters.

Tevreden

Gemakkelijk bestellen, snelle en correcte levering

Prima service en begeleiding

Wij hadden eerst de verkeerde filters besteld. Zonder problemen konden wij die retourneren en geadviseerd over de juist filters voor onze WTW-installatie. Die werden weer heel snel tot volle tevredenheid geleverd.

Redelijk

Het ging mis met de verzending. Wachtten twee dzgen evergeefs op de bestelling. Toen bleek dat die verkeerd was geadresseerd.

Correcte levering

Besteld, levering alles perfect

Ben heel tevreden met de snelle en goede behandeling van mijn bestelling

Info en afwerking bestelling was prima.

Goede ervaring.

Goed materiaal. Doet wat het moet doen.

heel goed

Ik kreeg het gevraagde

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 00 88

Over WTW-filtersOnline B.V

WTW-filtersOnline levert al sinds 2007 WTW-filters van de meest gerenommeerde merken WTW-units. Systemen voor warmteterugwinning bieden veel comfort, maar hebben wel onderhoud nodig. Met de luchtfilters van WTW-filtersOnline blijft de luchtkwaliteit prettig en aangenaam. FiltreVMC-Online fournit des filtres VMC des marques les plus renommées d'unités VMC depuis 2007. Les systèmes de récupération de chaleur offrent un grand confort, mais ils nécessitent un entretien. Avec les filtres à air de FiltreVMC-Online, la qualité de l'air reste agréable et plaisante.