Prima begeleiding!

Juist toen op de WTW het waarschuwingslampje "Filters vervangen" begon te knipperen, ontving ik een mailtje van WTW-filters Online dat het tijd werd om nieuwe filters te bestellen. Ik heb er meteen maar 3 paar besteld, zodat we weer anderhalf jaar verder kunnen. Het mailtje kwam ook precies op tijd, want ik was de vorige bestelgegevens kwijt geraakt. Door het mailtje wist is precies waar ik moest zijn. De filters werden binnen no time keurig bezorgd en doen hun zuiverende werk weer optimaal. Hartelijk dank voor de waarschuwings-service en snelle bezorging!

snelle service

Zoals elke keer een super snelle levering!!!

Prima product en snelle levering

Snelle levering en het juiste product welke van goede kwaliteit is en dat voor een scherpe prijs

Nette prijs en snelle levering

Bestelling van a tot z goed verlopen zoals je hoopt dat het gaat

Goed product tegen scherpe prijs.

Met enkele buren bestellen we steeds een aantal eigen merk filtersets voor de DucoBox. Aantrekkelijke staffelkorting.

Uitstekend!!!

Goed advies Snelle levering Zeer tevreden

Goed en snel geleverd

Gemakkelijk keuze kunnen maken welk type filters ik moest hebben

Snel en goed

Service is geweldig, vragen werden direct beantwoord

snelle en goede service dank u

snelle en goede service dank u .

Snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering en heel deftig verpakt

Veel keuze

Snel geleverd, goede info en keuze

Zoals verwacht

Dik in orde

Originele filters zeer snel geleverd

Originele filters voor de Zehnder E300. Zeer snel geleverd.

Levering

Altijd na bestelling snelle levering.

Prima product

Mijn pakket werd niet bezorgd. Deze firma wist mij te vertellen door welke vervoerder het was vervoerd en waar het lag. Klasse.

Goede filters voor een lage prijs.

Sinds 3 jaar woon ik in een appartement waarvoor ik deze filters nodig heb. Het zijn goede filters voor een lage prijs.

Goede kwaliteit snelle levering

Goede pasvorm en lage prijs

Alles goed vlot en netjes afgehandeld

Lage prijs.

Goede kwaliteit.

Gemakkelijk te bestellen

Duidelijk site. Snelle levering

Alles is goed gegaan.

Super fijne website met snelle levering. Filters zaten goed ingepakt. Volgende keer bestel ik hier weer WTW filters. Normale prijzen. Wel eens bij een ander gekocht en die werd zo onwijs duur, dus daar bestel ik niks meer. Wat ik ook echt fijn vind is dat ik achteraf kan betalen.

Correcte levering en prijs

Platinastraat 34

6031 TW Nederweert

085 - 041 00 88

Over WTW-filtersOnline B.V

WTW-filtersOnline levert al sinds 2007 WTW-filters van de meest gerenommeerde merken WTW-units. Systemen voor warmteterugwinning bieden veel comfort, maar hebben wel onderhoud nodig. Met de luchtfilters van WTW-filtersOnline blijft de luchtkwaliteit prettig en aangenaam. FiltreVMC-Online fournit des filtres VMC des marques les plus renommées d'unités VMC depuis 2007. Les systèmes de récupération de chaleur offrent un grand confort, mais ils nécessitent un entretien. Avec les filtres à air de FiltreVMC-Online, la qualité de l'air reste agréable et plaisante.