Pluspunten
Communicatie is heel prettig maar toch ging er iets mis met een afspraak. Dat is met spoed in orde gemaakt, dus geen paniek.
VerbeterpuntenMisschien is het goed om telefonische afspraken per mail te bevestigen zodat er geen misverstand in de communicatie kan ontstaan.
Pluspunten
correcte afhandeling van zaken goede communicatie kwalitatief goede producten
Verbeterpuntensnellere levertijd zou wel fijn zijn
Pluspunten
Snel contact en hulp. Had hulp nodig bij het omzetten naar CMYK en dat was geen enkel probleem.
Pluspunten
Drukwerk was ruim op tijd! Werd 2 dagen eerder geleverd dan verwacht. Makkelijke editor waardoor ik professioneel een flyer kon ontwerpen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
veelzijdig; aantrekkelijke prijs; punctueel
Verbeterpuntengeen / nauwelijks service buiten hun standaarden; elk beetje aanpassing kost extra, of is niet mogelijk; weinig gedacht vanuit optiek van ontvanger / lezer / vormgever, maar welhaast louter vanuit perspectief: zo economisch mogelijk drukken
Pluspunten
Snelle telefonische afhandeling prima te woord gestaan en geholpen.
Pluspunten
Een geweldig bedrijf dat ons echt geweldig heeft geholpen met het maken van een kalender voor World Servants! Heel erg bedankt voor jullie sponsoring, jullie fantastische communicatie en snelle levering!!
Pluspunten
Lage prijs, goede communicatie naar klant toe.
VerbeterpuntenHet vouwwerk was in eerste instantie niet helemaal naar behoren maar het bedrijf heeft dit passend opgelost.
Pluspunten
Al meerdere ervaringen gehad ben erg te spreken over de service , hulpvaardig heid en als laatste de kwaliteit
Verbeterpuntenzorg dat uw collega de drukwerk concurrent niet al jullie bestookt met heel veel acites.
Pluspunten
Goede kwaliteit tegen aantrekkelijke prijs. Wordt netjes thuisbezorgd.
Pluspunten
Alles prima!
VerbeterpuntenLevertijd zou iets sneller mogen
Pluspunten
kwaliteit van het drukwerk is zeer goed en was blij met de snelle levertijd ondanks dat ik de goedkoopste levermethode (= tevens langste) had gekozen. In het verleden maakte ik zelf de ontwerpen via Photoshop e.d. maar het Editor programma dat ze online aanbieden is echt geweldig ! Nog nooit was ik zo snel klaar met het ontwerpen van een flyer die er ook nog eens prachtig uitzag
Pluspunten
Gemak en mogelijkheden van het online Editor programma. Strakke prijsstelling. Goede communicatie over het bestelproces en een snelle en goede aflevering.
VerbeterpuntenHet blijft lastig om de exacte kleurstelling op de computer thuis te beoordelen. O.i. wijkt de werkelijke kleur tot nog wel wat af van hetgeen wij gezien hebben. Niet heel storend overigens. De papierkwaliteit is iets minder dan ik verwacht had.
Pluspunten
snel een proefdruk geleverd
Verbeterpuntenbij terugkoppeling iets meer tekst in mails om het beter uit te leggen.
Pluspunten
goede kwaliteit overzichtelijk bestellen online
Verbeterpuntenbgeef mogelijkheid persoonlijk contact
Pluspunten
Snelle levering en zeer klantvriendelijk