Pluspunten
Persoonlijk contact, correct, snelle levering.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Website is duidelijk, waardoor je snel en duidelijk kan bestellen
VerbeterpuntenMeer informatie over aanleverspecificaties
Pluspunten
Hele snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Communicatie website
VerbeterpuntenKan iets sneller (haha)
Pluspunten
Xx
VerbeterpuntenXx
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke website om zo je eigen ontwerp te maken.
Pluspunten
Goede kwaliteit producten
VerbeterpuntenSnellere levertijd
Pluspunten
Gewoon lekker makkelijk bestellen, en goede levering!
Pluspunten
Voor de eerste keer hier folders besteld. Alles klopt. Mooi drukwerk geleverd. Wij zullen hier zeker een volgende keer weer bestellen. P.s kies altijd voor dik papier en glanzend. het ziet er zo mooi uit.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan denk ik.
Pluspunten
Goede kwaliteit voor zeer redelijke prijs.
VerbeterpuntenWanneer ik meerdere producten tegelijk bestel moet ik steeds eerst het hele bestel traject volgen, inclusief betalen, voor ik de volgende bestelling kan plaatsen. Dit vind ik onhandig.
Pluspunten
Dubbele afspraakkaartjes erg praktisch kan niet bij veel bedrijven.
VerbeterpuntenHet veranderen van het afspraak gedeelte ( de binnenkant). Ik zou daar meer lijntjes voor afspraken willen maar deze zijn vast via de editor.
Pluspunten
Zelfgemaakte verjaardagskalenders laten drukken daar, super mooie kwaliteit, strak werk voor een hele schappelijke prijs!
Pluspunten
Handig programma waarmee we onze flyer hebben gemaakt, top.
Pluspunten
Goed bereikbaar
Pluspunten
Goede service goede prijzen kortom professioneel en betaalbaar
VerbeterpuntenEen paar knappe secretaresses a la Kim Kardashian
Pluspunten
Zeer behulpzaam Bij fouten meteen oplossen