Pluspunten
Goede kwaliteit, goede prijs, goede levertijd
Pluspunten
Snel, efficiënt, goede prijs-kwaliteit verhouding. De mogelijkheid om zelf folders te ontwerpen was voor mij de doorslag.
Verbeterpunten2.000 st kon ik niet bestellen vanuit mijn bestelgeschiedenis, wel onder 500st
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit drukwerk en opmaak bestanden in diverse formaten! Kortom echt een mooi totaal pakket voor grafisch vormgevers. En als er eens een foutje gemaakt wordt... ja het is en blijft mensen werk wordt het goed opgelost.
VerbeterpuntenZou het zo niet weten.
Pluspunten
Mooi product voor een m.i. goede prijs.
Pluspunten
Komen hun afspraken na.
VerbeterpuntenDrukwerk is goed maar soms niet 100% in orde
Pluspunten
Het werkt prima.. stuur bestand en je krijgt het gedrukt thuis.
Verbeterpuntendrukmarge is vrij groot bij kleine dingen. (visitekaartjes) Lastig als je een randje aan de buitenkant wilt.
Pluspunten
er is gevraagd naar positieve punten over dit bedrijf...............als je ,je bestelling eenmaal binnen hebt...is het goed.
VerbeterpuntenBeter communiceren met de klant en ik hoef echt geen koning te zijn maar jullie zijn zo flexibel als een stalle deur....
We zijn blij dat u over de kwaliteit tevreden bent. U had een product besteld met een standaard levertijd en wou deze later nog versnellen. Jammer genoeg was in dit geval de opdracht al te ver in het productieproces om deze nog te kunnen bespoedigen.
Pluspunten
goed telefonisch te bereiken goede afspraken gemaakt zelf kunnen ontwerpen via editor
Verbeterpuntener zat op de helft van mijn drukwerk een klein blauw stipje niet ernstig storend maar een beetje een slordigheidsfoutje
Pluspunten
goede kwaliteit goedkoop online editor
Verbeterpuntenstandaardverzending sneller maken of express/spoed goedkoper. acties bij combinatiepakketten en voor vaste klanten
Pluspunten
Mooi design tool
VerbeterpuntenVerzending, gaat via nl naar de dan weer nl . dat is vragen om slechte beschadigd afleveren
Pluspunten
Goed drukwerk
VerbeterpuntenN.v.t.
VerbeterpuntenBeter het werk doen
Helaas was er bij uw order iets fout gegaan waardoor wij deze hebben moeten overdrukken. De levering is daardoor wat later geworden wat wij zeer betreuren. Wij nemen hierover contact met u op.
zorgen voor een betere verpakking veel flyers waren beschadigd.
Pluspunten
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenStandaard levertijd zou iets korter mogen, maar is wellicht de scherpe prijsstelling niet goed mogelijk.
Pluspunten
klantvriendelijkheid, service. website op en top met werktekeningen e.d.
Verbeterpuntensample pakket is niet up-to-date, sample pakket zelfs uitbreiden/ordenen per onderdeel (bijvoorbeeld flyers: volgende papierkeuzes. Visitekaartjes: volgende papierkeuzes.) is nu erg onhandig.