Pluspunten
Makkelijk bestellen en betalen via internet
Pluspunten
Goede, duidelijke en gebruikersvriendelijke website Snelle en correcte afhandeling Goede kwaliteit
VerbeterpuntenDag voor verzending een mailtje sturen
Pluspunten
Folder was netjes en snel geleverd
VerbeterpuntenOver de telefoon niet netjes behandeld.
Hartelijk dank voor uw reactie. Dit is heel vervelend. Onze klantenservice neemt direct contact met u op.
Pluspunten
De website geeft een goed overzicht van alle mogelijkheden en bijbehorende prijzen. We laten jaarlijks flyers en folders maken voor een vereniging. Veel waar voor weinig geld.
Pluspunten
- goed bereikbaar - goed advies - voorbeeld van het bestelde drukwerk is duidelijk
Pluspunten
makkelijk en snel ontwerpen, snel in huis
VerbeterpuntenMisschien wat grotere verpakkingen? We hadden flyers besteld waarvan er ong. 10 gevouwen waren omdat het eigenlijk net niet lekker in het doosje paste, gelukkig hadden we er iets te veel besteld dus maakte het voor nu niet uit, maar het is niet netjes.
Pluspunten
drukwerk ziet er prima uit!
Pluspunten
Goed contact gehad na foute aanlevering van het product, heel behulpzame medewerkers, prachtig resultaat
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Gewoon tevreden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
mooie kwaliteit folder goede medewerkers behulpzaam en correct prijs/kwaliteit verhoudig ok
Verbeterpuntenwebsite erg ingewikkeld erg veel keuze mogelijkheden ziet van de bomen het bos niet meer
Pluspunten
Super simpel programma om je drukwerk in te maken.
Pluspunten
Positieve benadering en bejegening.
Pluspunten
LEVERT GEWOON WAT BESTELD IS. EN DAT VOOR EEN AANTREKKELIJKE PRIJS.
Pluspunten
zeer tevredem
VerbeterpuntenGeen