Pluspunten
Vriendelijk, persoonlijk, geduldig en behulpzaam.
VerbeterpuntenVaste klanten minder laten betalen als incidentele klanten
Pluspunten
snelle levering. makkelijke manier van bestellen.
VerbeterpuntenGraag een aanbod voor non profit organsiaties met kleine reclame van jullie bedrijf op de flyer. Ik bestel namelijk alleen maar voor verschillende non profit organisaties. (almeesre schaatsvereniging, stichting Geefeenkoe, etc)
Pluspunten
Kwaliteit goed voor de prijs. Ik ben tevreden.
Pluspunten
Makkelijk online te bestellen. Veel keus, duidelijke stappen.
VerbeterpuntenHad als particulier besteld, maar bestelling werd automatisch gekoppeld aan bedrijf waar ik regelmatig voor bestel. Daardoor kwam bestelling op verkeerde bureau terecht en duurde het even voor ik het pakketje kreeg. Verder heel tevreden.
Pluspunten
Opvallend snelle levering
Pluspunten
Zeer goeie prijzen, nooit gedoe gehad, altijd goeie service. Mijn favoriete drukker.
VerbeterpuntenUitbreiding assortiment.
Pluspunten
Duidelijke site Op mijn aanwijzingen snel mooi ontwerp gemaakt
Pluspunten
ik had zelf een fout gemaakt tijdens het ontwerpen en werd keurig gebeld om dit met me op te lossen. Super dus!
VerbeterpuntenLevertijd zou sneller mogen
Pluspunten
telefonisch goed geholpen
Verbeterpuntenik vind web-site niet makkelijk om zelf iets aan te maken
Pluspunten
Snelle levering voor goede prijs
Pluspunten
alles is positief; prima bedrijf
graag persoonlijk contact!
Prijsstelling kan gunstiger vergeleken met andere internetdrukkers. Kijk b.v. eens naar OnlinePrinters.