Pluspunten
Goeie kwaliteit,snel en goedkoop
VerbeterpuntenNee we zijn heel tevreden
Pluspunten
Alles prima, geen klachten
Verbeterpuntennee
?
Pluspunten
deskundig, vriendelijk, communicatief
Verbeterpuntenhet afbreken van woorden aan eind van een regel was niet altijd correct. Dat werd hersteld door te kiezen voor het niet afbreken van woorden.
Pluspunten
snel, voordelig en goed. En kan op elk moment van dag/nacht worden geregeld Trackingnummer van de zending is heel practisch om de het aflevermoment in te schatten. Handig voor particulieren.
Pluspunten
Goede kwaliteit prijs verhouding
Verbeterpuntenassortiment mag altijd groter worden
Pluspunten
Top qua bereikbaarheid en snelheid van handelen en vervolgens ook nog eens goed werk afleveren! Een absolute aanrader!
Pluspunten
Mooie folder, snelle levering, duidelijke communicatie via de mail
VerbeterpuntenIk begrijp dat het bijna onmogelijk is om drukwerk te controleren op schrijffouten of inhoudsfouten, maar ik was een telefoonnummer vergeten op ons klantenkaartje vergeten en ik had het helemaal top gevonden als jullie daarin mee zouden denken... Jullie hebben hier tenslotte ervaring mee.
Pluspunten
Snel, goede prijs / kwaliteit verhouding en vakkundig personeel
VerbeterpuntenHe zou fijn zijn als je direct kunt zien wanneer het bestelde product geleverd wordt. Laatst had ik een order (met standaard levercondities 8/10 dagen) na 3 dagen in huis.... kan wel eens handig zijn als je dat van tevoren weet.
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit verhouding
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Ze doen wat ze zeggen. Redelijk perfect!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten. Ga zo door
Pluspunten
DrukwerkExpert is een betrouwbare partner in het realiseren van betaalbare grafische producten van goede tot zeer goede kwaliteit.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering, prima gedrukt
VerbeterpuntenAangeven dat 90grams wel heel dun is
Pluspunten
echt super kwam 200 folders te kort en werd gelijk geregeld , echt super
Pluspunten
Prachtige hulp bij een spoedorder.
Pluspunten
Goed contact gehad, men was zeer flexibel in verband met opschuivende deadlines, Per ongeluk teveel bestelde pagina\'s terugbetaald zonder dat ik erom hoefde vragen.
VerbeterpuntenDe omslag van de brochure vertoont bij sommige exemplaren iets verlopende kleur en vlekjes/ doffe plekjes van machine? Verder prima.
Pluspunten
Goede en duidelijke toegankelijkheid via internet en een ruime varieteit van producten voor een aantrekkelijke prijs
Verbeterpuntenbij mij laatste bestelling blijken sommige letters wat te \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"bloeden\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" , nu kan dat komen door de laklaag. Het niet echt hinderlijk (gaat om een folder) maar als ze me voor dit risico gewaarschuwd hadden was daar misschien een ander oplossing voor geweest. Voor de prijs ziet het er uitstek
Nee
Pluspunten
Er is iets mis gegaan bij mijn bestelling, het drukwerk werd verkeerd verpakt en kwam terecht in een doos drukwerk van een andere klant. Maar de nazorg & communicatie was zeer klantgericht.