Pluspunten
Super snel gehandeld en afgeleverd.
Pluspunten
Prijs / prestatie
Pluspunten
Het gebruikte matriaal is van goede kwaliteit
VerbeterpuntenEerst een proefdruk voor akkoord leveren
Het bestand van deze opdracht was niet correct aangeleverd en er zijn diverse verzoeken gestuurd om nieuwe bestanden aan te leveren. Na telefonisch overleg met de klant zijn de bestanden aangepast door de DTP-afdeling. Dit is echter niet schriftelijk bevestigd en de klant had een andere verwachting van de aanpassing. Wij hebben daarom de order inmiddels kosteloos overgedrukt en van de klant begrepen dat het nu allemaal naar wens is.
Pluspunten
Drukwerk van goede kwaliteit voor een scherpe prijs.
VerbeterpuntenAls er verschillende items tegelijk worden besteld, tegelijk afleveren en een maal betalen
Pluspunten
Snel en makkelijk om te bestellen
Pluspunten
Iemand wees mij er op dat jullie zelfs indesign templates hebben! Drukwerkexpert.nl kan als je het mij vraagt niet veel beter.
VerbeterpuntenNee alles loopt al heel erg soepel!
Pluspunten
Snelle levering voor een prima prijs en niet zomaar wat drukken wat niet goed is aangeleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Beste prijs Redelijk snelle levering Gratis toezending papiermonsters Eenvoudige verzending drukbestanden (niet ingewikkeld online)
VerbeterpuntenSneller leveren
Pluspunten
De site is erg overzichtelijk. Geen onnodige reclame tussendoor en geen vragen wat je nog meer wilt bestellen. De spullen werden zoals afgesproken geleverd en de communicatie hierover was goed. Het uiteindelijke resultaat was geweldig, wij krijgen veel complimenten over hoe de flyer eruit ziet. En dit voor een lage prijs. Dik tevreden dus.
VerbeterpuntenOp dit moment niet
Pluspunten
Helder, duidelijk, snelle levering, lage prijs.
VerbeterpuntenVan mijn 2e bestelling vond ik de drukkwaliteit (kleuren) minder dan van mijn 1e bestelling. Waar dat aan ligt weet ik niet, wellicht moet ik daarvoor nog een keer contact opnemen.
Pluspunten
Er wordt mee gedacht met de klant.
VerbeterpuntenTracht de service vast te houden.
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding, diversiteit in producten, diversiteit in mogelijkheden
VerbeterpuntenZeer regelmatig komt materiaal beschadigd aan.
Pluspunten
Snel, goedkoop en veel keuze
VerbeterpuntenGraag ook printen van CD\\\\\\`s of CD wallets
Pluspunten
Klantvriendelijk, snelle service
VerbeterpuntenBeter opletten. Drukwerk controleren (proefdruk verzenden)
Pluspunten
Online bestellen en bestanden versturen werkt erg goed. Ook makkelijk contact op te nemen via mail en telefoon voor een persoonlijk contact. Goede prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenIndesign formats niet alleen beschikbaar stellen in de nieuwste versies maar ook voor oudere versies (cs4&5)
Pluspunten
Goede kwaliteit printwerk voor een mooie prijs. Levertijd netjes binnen de aangegeven verwachting. Even waren we sceptisch en dachten we dat de prijs te mooi was om waar te zijn en dat de kwaliteit wel niet zo goed zou zijn.
VerbeterpuntenIk heb hier vooralsnog geen verbeter punten. Wel zou het fijn zijn als Drukwerk expert / Folder expert een telefoon nummer had.
Pluspunten
Super Betrouwbaar en goede kwaliteit.
Verbeterpuntenuploaden bestanden
Pluspunten
alles
Verbeterpuntengeen