Pluspunten
Goedkoop en punctueel
VerbeterpuntenDe kwaliteit van het drukwerk was niet naar verwachting, kaarten bevatten doorgedrukte lijnen.
Vervelend, blijkbaar is er iets fout gegaan. Helaas kan dat soms gebeuren en dat horen wij dan heel graag zodat de fout kan worden beoordeeld en hersteld. DrukwerkExpert heeft hiervoor een klachtenprocedure en op de site is hiervoor onder het kopje Veel gestelde vragen een reclamatieformulier te downloaden. Van deze opdracht hebben wij echter eerder nog geen klacht ontvangen. Wij hebben daarom per mail gevraagd ons enkele exemplaren op te sturen zodat dit naar tevredenheid kan worden opgelost
Pluspunten
Folders. Snel
Pluspunten
Heel kort : alles zeer goed
VerbeterpuntenTot nu toe niet.
Pluspunten
Goede service bij aanlevering foutief document
Pluspunten
Ik heb posters en flyers afgenomen en dit tot tevredenheid. Mijn volgende drukwerk ga ik indien de prijs goed is bij dit bedrijf bestellen.
VerbeterpuntenNee
Als ik een mailbericht stuur, verwacht ik in ieder geval een reactie.
Pluspunten
Goede prijs, goed assortiment. Afgenomen 4000 folders, 3000 flysers
VerbeterpuntenVerpakking van drukwerk is niet echt top, Dozen komen kapot aan,
Pluspunten
Er wordt veel aandacht aan de folder besteed. Er wordt meegedacht met de klant.
VerbeterpuntenNadeel vond wij, dat wij eerst moest betalen, voordat ik de folder kon maken. We hebben deze folder voor het derde jaar, dus wij vertrouwden het wel. Misschien voor nieuwe klanten een probleem. Men wilt toch eigenlijk eerst zien, wat het wordt.
Pluspunten
Scherpe prijs, maar toch niet moeilijk doen als er iets wijzigt.
VerbeterpuntenMogelijkheid bieden om één order in delen naar meerdere afleveradressen te verzenden.
Pluspunten
Zie mijn beoordeling.
VerbeterpuntenOp dit moment niet.
Pluspunten
Zie beopordeling
Pluspunten
ben erg blij mee
Verbeterpuntenmogelijkheid om te versturen met TNT wat ik ook raar vind is dat de het duurder is om 24 pagina`s te maken in brochuren dan 28 pagina`s
Pluspunten
snelle service prijsstelling
Pluspunten
Het is mogelijk om ook persoonlijk even te praten als je niet helemaal zeker bent over je ontwikkelde opdracht. Dat is zeer positief
VerbeterpuntenBetaling eerst en dan pas uploaden vind ik onprettig. Eerst weten of het goed is ontvangen en zien wat jullie hebben ontvangen en dan betalen vind ik prettiger. Ik moest mij hier overheen zetten voordat ik het vertrouwde.
Alhoewel het uploaden in principe goed werkt is het altijd mogelijk ook bestanden later te mailen naar [email protected] of bijvoorbeeld via een gratis dienst als www.wetransfer.com naar ons te sturen. Ook later uploaden via BESTELGESCHIEDENIS is mogelijk. Wij horen dit echter inderdaad vaker en zullen waarschijnlijk de site aanpassen met een mogelijkheid om vooraf te uploaden.
Pluspunten
Alles gaat werkelijk feilloos bij hen. De fouten die er zijn maak je meestal zelf, waarna zij je helpen vlot en goed een goed resultaat te krijgen
VerbeterpuntenHet kan voor de klant altijd nog sneller en goedkoper.....
Pluspunten
hb
VerbeterpuntenDuidelijker aangeven hoe je een bestelling met spoed kan laten bezorgen
Helaas is niet ieder product met spoed leverbaar. Het staat bij de producten wel aangegeven als het mogelijk is. U kunt dan bij de bestelling deze optie selecteren.