levertijd van 11 dagen vond ik wel wat lang. (betreft visitekaartjes met glans coating)
Voor visitekaarten geldt standaard een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Met UV-lak is maximaal 3 werkdagen langer. Deze info staat bij de producten. We hebben deze order nagekeken en het blijkt dat deze met 7 werkdagen is afgeleverd dus ruim binnen de gestelde levertijd. De totale levertijd kwam uit op 10 dagen omdat Koninginnedag erbij zat plus een weekend. Daarnaast is ook de besteldag erbij gerekend terwijl de bestelling pas rond 16.20 uur is geplaatst.
Pluspunten
Het klinkt misschien banaal, maar de zending was uitstekend verpakt, werkelijk perfect. Dít is toch je eerste kennismaking...
VerbeterpuntenAls proef hebben we 5000 flyers laten drukken. Het is onvoorstelbaar hoe ze voor deze prijs, déze kwaliteit kunnen leveren. Levertijd stipt nagekomen. Ik hoop dat deze kwaliteit vastgehouden worden in de toekomst. Dan hebben ze er weer een zeer tevreden klant bij!
Pluspunten
ik heb in het verleden 2x een kerstfolder laten maken ik was erg tevreden hiermee, en een keer een bbq folder maar deze moet nog geleverd worden folders zien er erg verzorgd uit !
Pluspunten
veel keuze in soorten flyers
Verbeterpuntenpas na de bevestiging mail gaan de dagen in voor het te leveren drukwerk. Duurt dit een paar dagen, dan komt het drukwerk niet altijd binnen de gestelde tijd, maar een paar dagen later.
Pluspunten
We hebben via een klant van u de bestelling gedaan, onze bevinding is niet rechtstreeks maar wel als zeer plezierig ervaren.
Pluspunten
Foldermateriaal. Heldere uitleg op site, eenvoudig uploaden.
VerbeterpuntenEco-informatie zou ik nog prettig vinden.
Pluspunten
Heb flyers laten drukken en ben er erg tevreden over. Ik kon het gewoon in Adobe RGB aanleveren, en het is door Drukwerkexpert daarna omgezet: prima service! Bij een andere aanbieder is dit namelijk niet goed gegaan.
Verbeterpuntengeen bijzonderheden
Pluspunten
Goede begeleiding, Flyers
VerbeterpuntenLevertijd misschien
Pluspunten
Zeer goed geprijsd en de uploadtool is gebruiksvriendelijk. Ook zeer snelle levering in en goede stevige doos. Kortom geen enkel minpunt voor het bedrijf.
VerbeterpuntenIk zou zeggen, ga zo door! Ik ben van plan om meer te gaan bestellen.
Pluspunten
2 x flyers besteld. Ik vind de toegankelijkheid via telefoon en de beantwoording heel klantvriendelijk.
VerbeterpuntenIk heb dit keer niet mijn flyer kunnen zien nadat ik deze had ingestuurd. De website vertelde dat ik deze nog kon wijzigen, maar ik kon er niet meer bij. Als dit wel mogelijk is, dan kon ik niet gemakkelijk uitvinden hoe
Pluspunten
Internationale Kinderhulp Nederland (IKN) laat het grotensdeel van haar drukwerk verzorgen door DrukwerkExpert. Als Goede Doel zijnde is onze budget zeer beperkt maar met de scherpe prijzen van DrukwerkExpert kunnen we toch folders/flyers etc laten drukken.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en een top service van de medewerkers. Ik ben zeer tevreden en zal ieder die drukwerk moet laten verzorgen de Drukwerkexpert aanbevelen!!!!
Pluspunten
Snel, goed en goedkoop.
Een previewfunctie vann drukwerk op de website zou handig zijn
1e bestelling ook als eerste bezorgen.