Hoi Jessica, dank je wel voor je mooie beoordeling. Heel fijn om te horen dat de traktaties leuk zijn geworden. Graag tot een volgende keer!
Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent.
Wat fijn om te horen Ashley en bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Tot een volgende keer!
Wat jammer dat je dit zo negatief benadert. Inderdaad staat mijn URL subtiel op iedere traktatie. Dit staat overigens ook vermeld in de leveringsvoorwaarden. Er zijn twee redenen waarom ik dat doe. Voor kleine ondernemers zijn reclamekosten in verhouding vaak veel te duur ten opzichte van de verdiensten, dus je helpt er de kleine middenstander mee. Verder doe ik dit om mijn ontwerpen te proberen te beschermen tegen doorverkoop of kopiegedrag.
Fijn om te horen Linda, een blij dochtertje is alles wat telt op zo'n moment. Bedankt voor je review.
Hoi Daantje, bedankt voor je review. Fijn dat je tevreden bent over het verloop en het product. Wat betreft de extra kosten voor iDEAL, ondernemers betalen per verwerking van een iDEAL betaling. Ik reken daar als klein ondernemer een deel van door aan de klant, grotere bedrijven kunnen die kosten makkelijker zelf dragen. Inderdaad is er altijd een optie om gratis de betaling te doen via overschrijving.
Dank je wel voor je review Brigitte. Altijd fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan.
Joepie!! Weer een blije klant ;-) bedankt voor je review.
Bedankt voor je review en fijn om te horen dat alles weer naar wens is verlopen. Graag tot een volgende keer!
Foutje, kan gebeuren en je bent echt niet de enige ;-) Graag tot een volgende keer.
Sinds jaren was Slingerlandwinkel een begrip op het gebied van gepersonaliseerde tekst- en naamslingers en geboorteslingers. Nu lever ik alleen nog printables voor allerlei traktaties met of zonder bekend thema. Met zo'n printable kun je zelf je traktatie maken.