Super snelle en goede service

Tot nu toe helemaal tevreden

Product is gemakkelijk te bestellen.. snelle reactie via de mail en uiteindelijk binnen nog geen kwartier al mijn bestelling in de mail

Hele goede en snelle service!

Hele goede en snelle service. Reageert snel via de mail en maakt je wikkel echt naar wens

Snel en vriendelijk antwoord, na betaling direct mijn PDF bestanden ontvangen. Zagen er super goed uit met nette en duidelijke beschrijving.

Geweldig!

Mijn dochter is super blij met haar traktatie. Mooi ontworpen, klantvriendelijk en snel geregeld. Top!

Super !

bestel hier al jaren de slingers voor mijn kinderen steeds zeer blije gezichten service &contact is ook goed en snel !!

In 1 woord: fantastisch!

Snel antwoord, snelle levering en het allerbelangrijkste... product is prachtig!

Erg goed

Snelle cominucatie. Duidelijke offerte met prijs. Je krijgt wat je besteld.

Leuke ontwerpen

Leuke en originele ontwerpen. Goede uitleg om wikkels te bevestigen om de pringless busjes heen. Top!!!!!

Super service!!

Na een weekend aan klooien met tractaties. Maandag om 8 uur lichtelijk wanhopig sochtends een mail naar deze ontzettend aardige vrouw gestuurd. En binnen een uurtje had ik de perfecte wikkels voor de tractaties van mijn dochter!! Waar vind je nog zo'n snelle en persoonlijke oplossing! Ik ga hier zeker vaker bestellingen doen!

Goede en snelle service

Goede ervaring, snelle service. Duidelijke omschrijving hoe iets het beste uitgeprint kan worden. TOP. Positieve reacties door mijn dochters klasgenoten.

Mooie pringle wikkels!

Prettig contact, snelle levering en duidelijke omschrijving waardoor het makkelijk zelf te doen is. Ik heb zelfklevend fotopapier gebruikt voor de wikkels, dit maakt het wel een stuk duurder , ook kost het veel inkt, maar het resultaat is echt super leuk!

geweldig

service, snelheid, netheid van de wikkel was perfect. zeker een aanrader

Alles was mooi en snel aangeleverd. En heel makkelijk om zelf de verder stappen te doen.

Makkelijk simpel mooi

Goed contact met het bedrij. En een mooi resultaat.

Super snel

Dezelfde dag aangevraagd...voorbeeld gekregen betaald en definitief label gehad. Top

Helemaal top!

Ik had iets dezelfde dag nog nodig. En het was zo geregeld. Top service!

Snel, duidelijk en makkelijk

Mijn bestelling voor de wikkel heb ik de avond ervoor geplaatst. De dag daarna kreeg ik instructies en vrijwel direct werd er gereageerd en na betaling kreeg ik nog geen halfuur later de wikke in mijn mail. Tevreden dus!

Fijne communicatie en snelle levering!

Snel en mooi

Super snel een ontwerp binnen en helemaal naar wens

Snelle service, mooi product

Goede duidelijke snelle levering. Prima service

Snelle en goede service !!!

Pringles wikkels besteld zijn erg mooi geworden. Snelle service en toen de mail niet leek aan te komen. Heeft ze via app alles geregeld Heel fijn. Erg bedankt ! Een aanrader voor leuke traktatie!!!

Snelle service, mooie bestanden en duidelijke uitleg bijgevoegd!

Supersnelle levering!

We hoorden pas laat dat mijn zoon in de klas kon trakteren. Dankzij de snelle actie kon Samuel met een prachtige traktatie de klas rondgaan. Dankjewel!

De Heze 51

4824 BW Breda

Over Slingerlandwinkel

Sinds jaren was Slingerlandwinkel een begrip op het gebied van gepersonaliseerde tekst- en naamslingers en geboorteslingers. Nu leveren we printables voor allerlei traktaties met of zonder bekend thema. Met zo'n printable kun je zelf je traktatie maken.