GOEIE ERVARING!

Reageert snel en levert snel waar je om vraagt.

Super snel en netjes!!!

Super snel de bestelling binnen en netjes verpakt!!

Geweldig!

Super snel een concept naar mijn zin!

Geweldige prijs/kwaliteitsverhouding

Ik was op zoek naar een Corona proof Brawl Stars traktatie en kwam zodoende uit bij Slingerland. Heel fijn en snel geholpen voor een super prijsje. De PDF kwam met duidelijke instructies om de wraps te bevestigen om de pringle busjes. Eindresultaat is helemaal leuk, blije zoon en dito klas!

Top service!

Op het laatste moment besloten wat de traktatie moest worden en slingerland tekstslingers heeft het diezelfde avond nog voor ons gemaakt. Erg blij mee!

Snelle en prima service!

Zeer goede en snelle service. Alles was naar wens. Snelle service. Top zeker een aanrader.

Top! Mijn zoon was enthousiast en wij ook!

Wij hebben de wikkels besteld, heel snel. Zeer tevreden.

Pringles cover besteld van Brawl Stars. Super tevreden. Vriendelijke mail terug gehad en goede uitleg hoe het te doen. Zoontje is er erg blij mee en gaat volgende week super trots uitdelen.

Wat vriendelijker communiceren

Communicatie en levering verliep snel Alleen de manier waarop gecommuniceerd word is dwingend. Ik had op de site een bepaald ontwerp niet gezien en vroeg of ze dit konden maken. Staat gewoon op de site en kun je bestellen is dan niet zo vriendelijk en bijna onaardig. Ook vragen ze je zo snel mogelijk te betalen.. dwingend

Super gaaf

Snelle reactie, snel mail contact. Zeker herhaling vatbaar

Fantastisch!!!!

Toppers zijn jullie!!!!!! Al 3 jaar zeer tevreden. Zelfs op het laatste moment worden verzoeken ingewilligd. Persoonlijk, geen gekke bedragen en snelle service. Ga zo door!!!

Fijn, snel en vriendelijke service

Veel keuze en heel fijne winkel

Vriendelijk en netjes

Reageert snel . En als je iets anders wilt dan dat er op de website staat nemen ze ook de moeite iets te maken . Top

Top kwaliteit en top service

Prima service. Mooi ontwerp. Dochter heel blij

snel en mooi

Mijn zoon is helemaal blij met het ontwerp voor de traktatie.

Fijn contact bij maatwerk product

In opdracht heeft Lian voor ons een Pringles ontwerp gemaakt met afbeeldingen van de favoriete game van mijn dochter. Het contact was erg prettig en mijn dochter is heel blij met het resultaat.

Super snelle levering

Mooie geplastificeerd materiaal En netjes afgewerkt, ziet er heel verzorgd iit

Toppie

Het zag er erg leuk uit!!!!!!!!

Goed contact en alles precies verlopen zoals ik voor ogen had top

Super goed

Ik kreeg een snelle reactie met het concept. Dit was alleen een verkeerde en nadat ik had terug gemaild dat ik graag een andere wou, was dit geen enkel probleem en een dag later had ik een goed voorbeeld gekregen. Ik vond het mail verkeer heel prettig en kreeg altijd snel een reactie. De labels kwamen met een duidelijke instructie. Ik zou slingerland zeker aanbevelen!

snelle en goede service en prima artikelen

Het viel goed in smak!

De Heze 51

4824 BW Breda

Over Slingerlandwinkel

Sinds jaren was Slingerlandwinkel een begrip op het gebied van gepersonaliseerde tekst- en naamslingers en geboorteslingers. Nu leveren we printables voor allerlei traktaties met of zonder bekend thema. Met zo'n printable kun je zelf je traktatie maken.