Meedenkend, heel creatief.
Zeer goede en vriendelijke service, goede kwaliteit van de labels en snelle ontvangst van de pdf bestanden. Aanrader!
Ik ben zeer tevreden. Vanaf het begin over alles op de hoogte gehouden per mail. Resultaat is uitstekend. Ziet er precies uit als het voorbeeld die ik toegestuurd had gekregen voordat de slinger definitief werd gemaakt.
Dank je wel voor je mooie beoordeling Naiema, fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor.
Snelle communicatie en levering.
Voor de tweede maal slingers besteld bij Slingerland. Snelle reactie met proefdruk ontvangen en na akkoord werd direct het verwerkingsproces gestart. Snelle levering. De slingers zijn van goede kwaliteit en zien er mooi uit. Precies zoals getoond op de voorbeelden. Wij zijn er erg tevreden mee.
Pluspunten
Snelle levering, vraag via e-mail gestuurd en snelle reactie terug!!! Helemaal tevreden ook met het bestelde!!
Pluspunten
de wikkel voor de pringe chips lbus die ik had besteld kreeg ik niet binnen per mail, ik werd hier voor gebeld of ik die al binnen had gekregen. nog maals geprobeerd maar kwam niet binnen. ik heb toen het bestand via de app binnen gekregen. alles werd zo toch nog netjes geregeld. vriendelijk geholpen!
Verbeterpuntendat de mails aan komen :)
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering
VerbeterpuntenPrijs/kwaliteit verhouding. Product erg duur voor wat je uiteindelijk krijgt. Had dit net zo goed zelf kunnen maken.
Pluspunten
Snelle levering en een heel mooi eindresultaat! Ook een fijne communicatie
Pluspunten
Denk met je mee Up to date hoe ver ze is met de bestelling En keurig verpakt
Pluspunten
Super snelle levering! Mooi afgewerkt en heel fijn zaken doen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Het is een super bedrijf. Hun afspraken komen ze heel goed na en als er iets tussen komt of iets anders is hoor je het op tijd van ze. Laat er al jaren mijn slingers maken en altijd perfect en mooi gedaan.
Pluspunten
Eerlijk
Pluspunten
Ik was een beetje laat met bestellen. Maar na de betaling, is slingerland gelijk begonnen, en de volgende dag had ik de pdf file binnen op mn telefoon. Zo blij dat m'n zoontje nog op tijd kon trakteren.
VerbeterpuntenEven opzoek gaan naar nieuwe versie van fortnite. Elk jaar komen er andere plaatjes.
Pluspunten
Mooie slingers
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mijn dochter is heel blij met haar slaap lekker slinger. Haar kamertje is nu echt af.
De Heze 51
4824 BW Breda
Sinds jaren was Slingerlandwinkel een begrip op het gebied van gepersonaliseerde tekst- en naamslingers en geboorteslingers. Nu leveren we printables voor allerlei traktaties met of zonder bekend thema. Met zo'n printable kun je zelf je traktatie maken.