Pluspunten
Snelle reactie, snelle levering. Is altijd fijn!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Top.. was snel geleverd en het contact contact was ook heel duidelijk.
VerbeterpuntenTop
Pluspunten
Snel antwoord, goed geinformeerd en het zoet er fantastisch uit
VerbeterpuntenBij het bekijken van alle keuze opties voor de slinger wordt er elke keer een nieuwe pagina geopend. Dit maakte het een beetje onoverzichtelijk.
Hoi Marloes, Bedankt voor je mooie beoordeling en de feedback. Ik heb het verbeterpunt gelijk aangepast in de webwinkel. Je blijft nu, bij het aanklikken van de opties, in hetzelfde scherm. vriendelijke groeten, Lian
Pluspunten
Snelle reactie, levertijd, goede / persoonlijke communicatie en mooi product.
Pluspunten
Na 2 dagen al in huis vanwege spoedaanvraag, helemaal super! En erg blij met de persoonlijke vlaggen en traktatiezakjes van Buurman en Buurman!
Pluspunten
SUPER SUPER dienstverlening snelle levering afspraken nakomen
Verbeterpuntenprijs was duur, maar dat wist ik op voorhand. Dus helemaal conform de afspraak.Dus was geheel mijn eigen keuze.
Pluspunten
Meedenkend . Hoe de slinger er uit gaat zien , vriendelijk en netjes verzorgd
Pluspunten
Goeie communicatie per mail
Pluspunten
Super snelle levering en een zeer goede communicatie. Ik heb voor de eerste keer een artikel bij slingerland besteld en ben erg tevreden!!! In de toekomst ga ik zeker vaker artikelen bestellen bij Slingerland
VerbeterpuntenIk kan op dit moment geen verbeterpunten of tips bedenken. Ik ben zeer tevreden
Pluspunten
Meedenken, communicatie, snelle levering
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Echt superblij!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Lian is zeer snel in haar communicatie, prettige samenwerking en altijd op tijd leveren. Al 8 jaar klant. Top bedrijfje!!
Pluspunten
Slinger voor verjaardag heel snel geleverd en mooie kwaliteit! Bedankt!
Pluspunten
prachtige producten van goede kwaliteit
Pluspunten
Goede en snelle communicatie. Mooi product en gaat jarenlang mee!
Pluspunten
ik had te laat besteld en toch kon het product nog op tijd geleverd worden!
De Heze 51
4824 BW Breda
Sinds jaren was Slingerlandwinkel een begrip op het gebied van gepersonaliseerde tekst- en naamslingers en geboorteslingers. Nu leveren we printables voor allerlei traktaties met of zonder bekend thema. Met zo'n printable kun je zelf je traktatie maken.