Pluspunten
Fijn contact via de mail en er wordt erg op je wensen ingegaan!
VerbeterpuntenIk weet niet of het mogelijk is, maar misschien de verzendtijd verkorten, zodat je de slinger sneller thuis hebt.
Pluspunten
Goede communicatie, snelle levering en mooie producten
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie.
VerbeterpuntenHet enige dat ik jammer vond is dat sommige vlaggen onderaan gekreukt waren. Dit zal door de omslag zijn geweest dus niet echt het bedrijf zijn schuld. Maar toch jammer.
Ik vond de kleuren iets vlak, kunnen sprekender. Beetje feller/modernere kleuren.
Pluspunten
Je krijgt altijd een mailtje terug.
VerbeterpuntenLevertijd mag wel iets korter.
Pluspunten
Doen wat ze zeggen en denken mee met De klant
VerbeterpuntenLevertijd is wat lang
Pluspunten
hele mooie slinger we zijn er erg blij mee zal jullie zeker aanbevelen en mond op mond reclame doen toppie
Verbeterpuntengeen alles prima
Pluspunten
Originele producten, goede service, handgemaakte items en fijne communicatie
Pluspunten
Mooi product! Wel aan de dure kant.
Pluspunten
Snelle reactie, en erg fijn dat je eerst een proefdruk te zien krijg voor je iets definitief besteld.
Pluspunten
Gemaakt van goed materiaal en een mooi eindresultaat
Pluspunten
Ondanks mijn benadering in vakantietijd en al veel uitstaande orders werd er tijd en moeite vrij gemaakt om mijn product tijdig te leveren voor een verjaardag wat ook gelukt is, waarvoor hulde !
Pluspunten
goede communicatie.
Pluspunten
supersnelle reactie en service, voor vele herhalingen vatbaar
Pluspunten
De tasjes waren een groot succes! Wij zijn er erg blij mee!
Pluspunten
Afspraken zijn netjes nagekomen.
VerbeterpuntenLange levertijd (wegens drukte), maar dit stond wel netjes aangegeven op de website, dus daar werd duidelijk over gecommuniceerd. De website kan een heel stuk professioneler.
Pluspunten
Vriendelijk,Meedenkend,veel keuze in het assortiment,
VerbeterpuntenGeen Ga zo Door!
Pluspunten
Ga zo door
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en persoonlijk! Fijn bedrijf. Wij gaan hier zekers vaker gebruik van maken.
Slechte kwaliteit, had ik zelf ook wel in elkaar kunnen zetten met betere lijm!!!!!
Beste Francisca, Wat jammer dat ik er via deze weg achter moet komen dat ook uw vlaggenlijn geplakt was met de dubbelzijdige tape die, door een fout in de productie, niet zo goed plakte als dat ik al jaren gewend was. Waarom heeft u me dat niet gelijk laten weten, dan had ik misschien nog iets voor u kunnen betekenen? Ik kreeg een melding van een andere klant waardoor ik erachter kwam dat er iets mis was met de tape. Ik heb inmiddels dit probleem opgelost met de leverancier en maak momenteel zelfs gebruik van 'extra sticky' tape om dit in de toekomst te kunnen voorkomen. Ik maak met alle liefde een nieuwe vlaggenlijn voor u voor een volgende gelegenheid, maar dan moet u wel even via email aan me laten weten of u dit wilt. Vr.gr. Lian
De Heze 51
4824 BW Breda
Sinds jaren was Slingerlandwinkel een begrip op het gebied van gepersonaliseerde tekst- en naamslingers en geboorteslingers. Nu leveren we printables voor allerlei traktaties met of zonder bekend thema. Met zo'n printable kun je zelf je traktatie maken.