Pluspunten
Super service en advies mooie producten en altijd op tijd geleverd
VerbeterpuntenKan ze niet bedenken !
Pluspunten
Persoonlijk contact, levering, leveringstijd, meedenken
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle communicatie overdag. De naamslinger incl treintje was mooi van kleur en zeer duidelijk. Iedereen vond hem erg mooi! Hartelijk dank voor, toch redelijk snelle, bezorgservice.
VerbeterpuntenBereikbaarheid cq reactie na 17 uur was voor mij onduidelijk. Bij bestelling was het niet duidelijk waar ik het bezorgadres moest invullen. In ons geval was het besteladres en bezorgadres verschillend.
Pluspunten
super leuk en goede mail response. kwaliteit is ook echt top
Verbeterpuntenlevertijd mag wat mij betreft sneller
Beste Nancy, dank je wel voor je mooie beoordeling. Ik zou graag even willen reageren op het verbeterpunt wat je aangeeft. Gelukkig is er veel vraag naar de producten die ik maak. Alles wordt gedeeltelijk machinaal en met de hand en op maat gemaakt, ik kan dus niets op voorraad leggen. Dit zorgt ervoor dat mijn planning altijd druk is en ik houdt daarom ook een levertijd aan van 15 werkdagen met in acht neming van de uiterlijke leverdatum die aan mij is doorgegeven. Ik maak alles in mijn eentje en dit alles zorgt ervoor dat het wel eens wat langer kan duren voor u uw bestelling in huis heeft, maar ik zorg wel dat het op tijd is en dat is, denk ik, het belangrijkst. Nogmaals bedankt en misschien tot een volgende keer.
misschien ook de vlaggenlijn proberen te plastificeren.
Pluspunten
Snelle, goede service en levering! Er wordt meteen op de mail gereageerd en in oplossingen gedacht. Ga zo door.
Pluspunten
Mooi afgewerkte slinger!
VerbeterpuntenPrijs...
Pluspunten
Ben wederom heel tevreden, na wat overleg over en weer is het precies zo geworden als ik voor ogen had
VerbeterpuntenVerbeterpunt vind ik wat lastig... Enige is dat het best prijzig is, aan de ene kant begrijpelijk maar tegelijk wat moeilijker voor mensen met n laag inkomen. De naamslinger is aan te passen dus gaat meerdere jaren mee... De vlaggenlijn in principe ook, alleen had ik dat niet goed begrepen want nu is hij alleen maar bruikbaar voor een verjaardag. En dan is het dus prijzig.
Pluspunten
Super snelle reactie en levering
VerbeterpuntenSlingers zijn wel prijzig
Pluspunten
Keurig geleverd.
Pluspunten
Snelle reactie en goede snelle service
Pluspunten
Nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Een onwijs leuk traktatie doosje ontvangen. Mooi op tijd, en de kinderen waren er erg blij mee! Dank je
Pluspunten
Heel erg vriendelijk te woord gestaan, supersnelle en goede service!
VerbeterpuntenNiet zo snel een herinnering sturen voor een beoordeling. In ons geval had ik de beoordelingsvraag al voor ik de slinger had ontvangen en de herinnering op m'n zoontjes verjaardag.. Dan heb ik wel andere dingen aan m'n hoofd, misschien is het handig dus de eerste een dag of misschien 2 later te versturen en de herinnering pas na een dag of 4/5 ipv na 2 dagen.
Pluspunten
Super snel reactie op vragen en aanpassingen en super snel in huis.
Pluspunten
Ondanks mijn spoedbestelling is er toch ruimte vrij gemaakt in de agenda om mijn levering op tijd te krijgen. Ook het in elkaar zetten van de doosjes, bleek voor een kluns als ik, een peulenschil.
Pluspunten
Ze reageren vlot ze zeggen hoe lang het duurt wanneer het af is en houden daar ook aan
Pluspunten
Een geweldige communicatie waarbij ik exact aan kon geven wat mijn wensen waren. Tussentijds meerdere keren op de hoogte gehouden van de status van m'n bestelling.
Beste Wendy, Bedankt voor je mooie beoordeling en dat je er de moeite voor hebt willen doen. Mocht ik nog eens iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik het graag. vriendelijke groeten, Lian
Pluspunten
Super vriendelijke mevrouw: Lian. Ik stuurde mijn bestelling door, zij maakte de bestelling op, stuurde de voorbeelden door en ik wou nog iets veranderen en er iets uit laten en zij bleef vriendelijk! Echt een toffe vrouw! Super goede kwaliteit van de producten! Snelle levering!
VerbeterpuntenNiets, bestel hier meerdere malen per jaar, en al een aantal jaren, en ben steeds ontzettend tevreden!
De Heze 51
4824 BW Breda
Sinds jaren was Slingerlandwinkel een begrip op het gebied van gepersonaliseerde tekst- en naamslingers en geboorteslingers. Nu leveren we printables voor allerlei traktaties met of zonder bekend thema. Met zo'n printable kun je zelf je traktatie maken.