Pluspunten
Er was een goed contact via de mail. Er werd snel gereageerd op mailtjes.
Pluspunten
Super snelle levering Ontzettend tevreden!
Verbeterpunten/
Pluspunten
Het product heeft mijn verwachting overtroffen. Keurig verzorgt
Pluspunten
De bestelling zag eruit zoals het op de website vermeld was. De bestelling werd niet geleverd en toen werd onze bestelling opnieuw gemaakt en verzonden, zonder extra kosten!! en alles nog keurig op tijd om het feestje een succes te maken :)
Pluspunten
Communicatie en afspraken nakomen
VerbeterpuntenErg veel keuzes te maken in het bestelproces. Misschien handig om een aantal voorbeeldslingers te hebben waar men alleen de eigen tekst in hoeft aan te passen.
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Communictie en betrouwbaarheid.
Pluspunten
Bij Slingerland lijkt er geen einde te komen aan de mogelijkheden om een gave slinger, originele hanger of leuk cadeautje te vinden of samen te stellen, afspraken komen ze altijd na en de kwaliteit is super. Ik heb al jaren slingers van Slingerland en ben super tevreden! De webshop ziet er super uit en het is er altijd feest!
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede ,snelle en prettige afhandeling. verzending is goed gegaan had pakje al na dag, goed verpakt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Prachtige slinger, goede kwaliteit en mooie kleuren. Kan nog jaren mee.
VerbeterpuntenDe prijs vind ik erg hoog voor een slinger.
Pluspunten
Veel afwisseling, eigen creativiteit is mogelijk
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Wij zijn over alles positief! Het is zo ontzettend mooi! De kwaliteit is super! Dit noemen wij dus.....echte kennis en vakmanschap! Met 1 woord GEWELDIG!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snel, behulpzaam,bekwaam,vriendelijk
Pluspunten
In de offerte/opdrachtbevestiging zie je duidelijk hoe je slinger eruit komt te zien. Enkele keren contact gehad over de figuren en kleuren. Ik kreeg steeds een snelle reactie terug met de aangepaste voorbeeld. De slinger ziet er heel leuk uit, en je kan zelf veel bepalen! Wij hebben de slinger voor een cadeau gekocht. Als zij nog extra letters, cijfers of figuren willen hebben kan dit nog na besteld worden en er aan worden gehangen. Zou er zeker nog een bestelling plaatsen.
VerbeterpuntenEventueel draad zodat je de slinger makkelijker kan ophangen.
Pluspunten
Erg leuk persoonlijk en duurzaam product(en) De slingers van onze kinderen gaan al jaren mee, we hebben reeds een aantal neefjes/nichtjes en bekenden verblijd met een persoonlijke slinger als origineel cadeau Snelle service, duidelijke communicatie
Pluspunten
Erg tevreden en goede service. Ik vroeg om diverse voorbeelden en die kreeg ik erg snel toegemaild, zodoende kon ik een juiste keuze maken wat kleuren betreft.
VerbeterpuntenDe envelop was aan de zijkanten helemaal gescheurd, maar gelukkig zat de slinger er nog in en was deze niet kapot gegaan. Misschien is het verstandig een iets stevigere envelop te gebruiken.
Pluspunten
Ik was weer erg laat met mijn bestelling, maar alles werd maar dan op tijd geleverd, waarvoor mijn oprechte dank Lian! Ik kocht mijn eerste slinger 7 jaar geleden aan en nu bestel ik 2 keer per jaar voor onze meisjes de afbeeldingen die ze er aan willen, dus kwaliteit verzekerd!
VerbeterpuntenKan niet beter!!!
Pluspunten
-Je mag uw bestelling ook gewoon per e-mail doorgeven. - snelle reactie op de e-mail. - slinger is precies zoals op de website. - er wordt inderdaad rekening gehouden als je uw (geboorteslinger) dringend nodig hebt. - Je krijgt een e-mail als je slinger is verzonden. - enveloppe past in de brievenbus (er hoeft niemand voor ontvangst te tekenen)
Verbeterpunten- het bestelformulier was niet zo duidelijk (vandaar dat ik de bestelling per e-mail heb gedaan). - Naast de voorbeeldfoto's misschien gelijk de lettertype bij vermelden. - betaalmogelijkheid via Visa (bestelling vanuit België)
Pluspunten
Lian heeft voor onze dochter een geweldige vlaggenlijn gemaakt! Zeer snelle levering!
Pluspunten
Alles! Top service en super snel en mooie slinger. Aardig mailcontact.
VerbeterpuntenHet heeft even geduurd voordat ik de website doorhad waar alles stond en hoe het werkte.
De Heze 51
4824 BW Breda
Sinds jaren was Slingerlandwinkel een begrip op het gebied van gepersonaliseerde tekst- en naamslingers en geboorteslingers. Nu leveren we printables voor allerlei traktaties met of zonder bekend thema. Met zo'n printable kun je zelf je traktatie maken.