Pluspunten
Zonder problemen stuurden jullie me ieder voorbeeld in kleur en beeld van wat me leuk leek... Omdat ik uiteindelijk niet kon kiezen heb ik voor 2 slingers gekozen en kreeg ik nog een mooie korting ook! Uiteindelijk ben ik super tevreden over het resultaat!
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Gezellige slingers en demontabel. Je kunt er altijd iets aan veranderen.
Pluspunten
goede kwaliteit snelle levering Originaliteit
Pluspunten
Zoals hierboven al beschreven, ben helemaal tevreden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
zie boven; is verder weinig aan toe te voegen..... gewoon goed, snel en betrouwbaar!!!! PRIMA.
Pluspunten
snelle levering.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Duidelijke, leuke communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leuk mee gedacht met de kleuren en versiering van de slinger
Ik vind dat de site er wel een stuk overzichtelijker en mooier uit zou moeten kunnen zien.
Pluspunten
Geweldige slingers, niet alledaags, dus uniek.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mee denken. Duidelijkheid. Prijs kwaliteit verhouding. Goede communicatie.
VerbeterpuntenKan zo 1 2 3 niets bedenken
Pluspunten
Communicatie vond ik erg positief. Ik had mijn bestelde artikel ook snel in huis.
Pluspunten
Vlot geleverd, prettig om een voorbeeld te krijgen via de mail. 7 jaar geleden de eerste besteld en nog elk jaar aan de muur! In middels ben ik voor familie aan het bestellen en komt het op 5 producten wat ik heb aangeschaft!
VerbeterpuntenBestellen vind ik vrij onoverzichtelijk, je bent eerst geneigt alle producten aan te klikken omdat er prijs per artikel vermeld staat, kom je vervolgens op de bestellijst moet je het heel anders invullen dat is wel wat verwarrend. Als aanschaf is het vrij duur maar op langer termijn valt het wel mee daarom beoordeel ik de prijs met een 8
Bedankt voor uw mooie beoordeling, fijn ook dat u er een uitgebreide toelage bijschrijft. Ik ben me ervan bewust dat het bestellen niet altijd even duidelijk is, maar gelukkig weten veel klanten het wel voor elkaar te krijgen via het bestelformulier. Dat is ook wel de fijnste manier zowel voor de klant als voor mij. U kunt daar namelijk alle informatie kwijt die belangrijk is. Nogmaals bedankt en wellicht tot een volgende keer. vriendelijke groeten, Lian
Pluspunten
Erg klantvriendelijk,goede service en een snelle levertijd
Bedankt Rina voor de mooie beoordeling. Wellicht tot een volgende keer. vr.gr Lian
Pluspunten
Erg snelle en correcte levering
De Heze 51
4824 BW Breda
Sinds jaren was Slingerlandwinkel een begrip op het gebied van gepersonaliseerde tekst- en naamslingers en geboorteslingers. Nu leveren we printables voor allerlei traktaties met of zonder bekend thema. Met zo'n printable kun je zelf je traktatie maken.