Hoi Maaike, Bedankt voor je mooie beoordeling en wellicht tot een volgende keer. vriendelijke groeten, Lian
Pluspunten
Snelle levering.. en ziet er erg mooi en stevig uit! Weer eens wat anders, erg origineel ben benieuwd naar de reactie's die ik erop krijg!
Bedankt Corinda voor je mooie beoordeling. Een voorspoedige bevalling toegewenst en wellicht tot een volgende keer. vriendelijke groeten, Lian
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wellicht tot een volgende keer. Groetjes, Lian
Pluspunten
Last minute bestelling en er wordt super fijn meegedacht.
Dank je wel Manon voor je mooie beoordeling. Ik hoop dat ik je nog eens van dienst mag zijn. vriendelijke groeten Lian
Pluspunten
Snelle levering, goeie communicatie
VerbeterpuntenEind lintjes zodat je het aan spijker of iets dergelijks kan hangen.
Hallo Rianne, Allereerst bedankt voor de mooie beoordeling. Ik wil ook even reageren op je verbeterpunt. Ik heb daar goed over nagedacht en dit is de reden waarom ik er metalen oogjes in maak. Iedereen hangt de slinger namelijk op zijn eigen manier op, met punaises, tape, een touwtje of lintje en dit is juist allemaal te realiseren in combinatie met de metalen oogjes. vriendelijke groeten, Lian
Pluspunten
Alles was prima en de service was zeer goed en ook het te woord staan was zeer goed nogmaals bedankt en zal uw zeker aan bevelen bij andere mensen
Pluspunten
Snelle bezorging. Een voorbeeld per mail is ook perfect!
VerbeterpuntenNog iets meer verschillende mogelijkheden. Een niet alleen voor kinderen.
Pluspunten
Alles is mogelijk en alles is bespreekbaar. Vrolijke kleuren, keurig afgewerkt.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Duidelijke voorbeelden, snelle reactie en levertijd.
VerbeterpuntenOnline zelf de voorbeelden kunnen maken en zien.
Beste M. Bedankt dat u even de tijd heeft genomen om de klantenbeoordeling in te vullen. Om hier even op in te haken, mocht u afbeeldingen zoeken die niet n de winkel staan is het even een vraag waard want de kans is heel groot dat ik ze wel kan maken voor u. Verder wordt er momenteel een nieuwe website gebouwd waarin het voor sommige artikelen mogelijk is om zelf een voorbeeld aan te maken. Vriendelijke groeten en wellicht tot een volgende keer, Lian Slingerland Tekstslingers
Pluspunten
Het is een prachtige slinger. Mooie felle sprekende kleuren. De tussenstukken zijn groter dan gedacht. Alles mooi geseald en aan elkaar verbonden. Het ziet er uit om jarenlang plezier van te hebben.
VerbeterpuntenDe prijs kan een struikelblok zijn. Zeker als je het cadeau doet omdat je niet weet of het door de ontvanger naar waarde geschat wordt.
Pluspunten
Alles is goed geregeld. Snelle correspondentie. Aardige medewerker!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle en duidelijke antwoorden. Goede en snelle leveringen. Goede kwaliteit en mooie producten.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
veel keus, creatief meedenken, snelle levertijd en goede kwaliteit slingers
Verbeterpuntenwebsite mag overzichtelijker, staat zoveel onder elkaar, ook is het invullen van het bestelformulier niet even praktisch
Pluspunten
ziet er netjes uit snelle levering
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Snelle levering en precies wat je zoekt
Pluspunten
Goede service mooie produkten
VerbeterpuntenTotaal geen
Pluspunten
Ik vond het erg fijn dat het goed contact was met Lian, die vrijwel direct antwoord kon geven en toch nog binnen 2 dagen binnen was de slinger in plaats van 15 dagen :D Ik beveel het aan anderen aan om bij slingerland te bestellen
Verbeterpuntengeen.
De envelop was helaas bij ontvangst van de slinger aan 2 kanten over de lengte van 10 cm opengescheurd. Ik mis gelukkig helemaal geen onderdelen, maar misschien moet de envelopen iets scheviger zijn voor verzending. Verder ben ik heel tevreden!
Hallo Iris, Erg vervelend om te horen dat de envelop kapot is gegaan. Ik ben wel blij dat er alles nog in zat. Ik heb dit kort geleden al eerder vernomen maar in die envelop zaten meer spullen dan in die van jou, maar blijkbaar maakt dat geen verschil. Ik ga dit formaat enveloppen gewoon voortaan allemaal een taperandje geven en de volgende doos enveloppen gaan stevigere worden. Excuses voor het ongemak en bedankt voor het vermelden. groetjes Lian
Pluspunten
De slinger was snel binnen!!!! Heeeeeel mooi!!! We zijn er superblij mee!!!!
VerbeterpuntenIk kan niks bedenken wat verbeterd zou moeten worden
Pluspunten
Snelle levering!
De Heze 51
4824 BW Breda
Sinds jaren was Slingerlandwinkel een begrip op het gebied van gepersonaliseerde tekst- en naamslingers en geboorteslingers. Nu leveren we printables voor allerlei traktaties met of zonder bekend thema. Met zo'n printable kun je zelf je traktatie maken.