Pluspunten
Ik vond het een originele en leuke slinger
Pluspunten
Super service
VerbeterpuntenNvt alles is goed
Pluspunten
hele goeie service en snelle levering!
Pluspunten
Ik werd geelsel en vriendelijk geholpen. Leertijd staat geloof ik op 2 weken, maar had het al veel eerder binnen. Hier was ik heel blij mee. Ik krijg niet alle punten ingevuld. Maar heb alles als ruimvoldoende en goed ervaren. Dit is de tweede keer dat ik een slinger besteld heb en het is nog steeds erg goed. Vrienden en familie zijn ook erg positief!
Pluspunten
Zeer snelle service. Perfect geregeld allemaal.
VerbeterpuntenWebsite was een beetje onduidelijk
In een stevigere envelop verzenden. De envelop was gescheurd door de slinger, die toch wat scherp is aan de kant. De slingers was zelf niet kapot.
Pluspunten
ga zo door
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle afhandeling.
VerbeterpuntenGeen.
Bedankt voor dit mooie cijfer Antijneke. Wellicht tot een volgende keer. Groetjes Lian
Pluspunten
Snelle reactie op de bestelling. Snelle reactie op vragen via de mail of telefoon, zelfs op zondag wordt er gereageerd. Snelle levering. Zeer goede service. Bestelling komt netjes en goed en onbeschadigd aan.
VerbeterpuntenSite zou iets gebruiksvriendelijker kunnen wat betreft het bestellen.
Bedankt voor deze uitgebreide en mooie beoordeling! Wat betreft de website, er komt over niet al te lange tijd een nieuwe webwinkel waarin het bestellen eenvoudiger zou moeten gaan verlopen. Er wordt aan de winkel gewerkt zeg maar ;-) vriendelijke groeten, Lian Slingerland Tekstslingers
Pluspunten
Heel origineel, goed kwaliteit! Geleverd zoals ik verwacht had, misschien zelfs boven verwachting.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Vergeet bij een eventuele volgende bestelling niet je kortingscode waarmee je 10% korting krijgt. groetjes Lian Slingerland Tekstslingers
Pluspunten
Ik had het al ingevuld, maar ik begrijp dat er wat mis gegaan is, dus bij deze. Ik vind de slinger geweldig die ik gekregen heb. De andere keer heb ik uitgebreid geantwoord. Nu laat ik het hierbij
Pluspunten
wij zijn zeer tevreden met de slinger
Pluspunten
De kwaliteit is super mooi!
VerbeterpuntenMisschien iets minder voorbeelden plaatsen?
Pluspunten
Kan altijd bij bestellen en ze weten precies wat je bedoeld. Super service!!
VerbeterpuntenGeen!!
Dank je wel voor je mooie beoordeling Kimberley. Misschien tot een volgende keer. groetjes Lian
Pluspunten
netjes gedaan was snel binnen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De snelle reactie op de bestelling via de email en het op de hoogte houden van de stand van zaken vind ik super! Dat komt betrouwbaar over.
De Heze 51
4824 BW Breda
Sinds jaren was Slingerlandwinkel een begrip op het gebied van gepersonaliseerde tekst- en naamslingers en geboorteslingers. Nu leveren we printables voor allerlei traktaties met of zonder bekend thema. Met zo'n printable kun je zelf je traktatie maken.