Pluspunten
Contact was goed! Door ziekte duurde het wat langer. Maar netjes gecommuniceerd. Product is echt geweldig!!
VerbeterpuntenMisschien nog meer keuze in plaatjes
Pluspunten
Goede communicatie en overleg, ze houden zich aan de afgesproken levertijd en een prachtig eindproduct.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle service. Reageerd kreurig op mails en is duidelijk
VerbeterpuntenNee vind prima zo
Pluspunten
De bestelling word snel geleverd en ziet er super uit!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer snelle reactie op bestelling, na betaling ook snelle levering !
Pluspunten
Duidelijk en hele vlotte levering
VerbeterpuntenDe site iets makkelijke ontwikkelen bijvoorbeeld met eigen ontwerp en kosten.
Pluspunten
Prachtig mooie slinger en zeer bereid om heel snel te leveren.
VerbeterpuntenHet is nogal ingewikkeld om de slinger met de computer samen te stellen . Niet eenvoudig om een andere letter te bestellen maar na een telefoontje zeer bereid om hem te maken na ontvangst van betaalbewijs.
Beste Ella, Bedankt voor de mooie beoordeling. Ik hoop dat ik nog eens een mooie slinger voor jullie mag maken. groetjes Lian
Pluspunten
zeer mooie slingers, snelle levering, ik zeg prima.
Verbeterpuntenlekker zo doorgaan.
Beste Riekie, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Vergeet niet bij je eventuele volgende bestelling door te geven dat je een Kiyoh beoordeling hebt gedaan, dan krijg je nl. 10% korting op de gehele bestelling. Groetjes Lian
Pluspunten
Heel correct en professioneel. Ze reageren snel op een email en de bezorging was super snel en netjes.
Beste Cissy, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Vergeet niet bij je eventuele volgende bestelling door te geven dat je een Kiyoh beoordeling hebt gedaan, dan krijg je nl. 10% korting op de gehele bestelling. Groetjes Lian
Pluspunten
alleen maar lof over deze webshop
Verbeterpuntennee als is keurig verlopen
Pluspunten
zeer mooie slinger
Verbeterpuntennee
Pluspunten
ziet er goed uit
Pluspunten
correcte dienstverlening
Pluspunten
ziet er heel mooi uit
VerbeterpuntenZo blijven door gaan
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over de slinger die ik besteld had.
Pluspunten
duidelijke site, prima communicatie
Pluspunten
Snel levering, goede service, en mooi slingers.
VerbeterpuntenNe
Pluspunten
Snelle levering orginaliteit
VerbeterpuntenMischien iets te duur voor een slinger
Pluspunten
Goed product.
Pluspunten
Goeie service, supersnelle levering!
Dank je wel Saskia, wat een mooie score! Vergeet je kortingscode niet voor de eventele volgende bestelling. Groetjes Lian
De Heze 51
4824 BW Breda
Sinds jaren was Slingerlandwinkel een begrip op het gebied van gepersonaliseerde tekst- en naamslingers en geboorteslingers. Nu leveren we printables voor allerlei traktaties met of zonder bekend thema. Met zo'n printable kun je zelf je traktatie maken.