Pluspunten
Slinger ziet er erg mooi en leuk uit! Prima service!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
persoonlijk, maar professioneel
Pluspunten
Voor de 2e keer een prachtige slinger gekocht bij Lian. Perfecte afwerking waardoor ik veel complimenten van kennissen krijg! Lian probeert altijd zoveel mogelijk aan je wensen tegemoet te komen. Tot dusver is dat ook prima gelukt!
VerbeterpuntenNee, ik kan Slingerland iedereen van harte aanbevelen!
Pluspunten
De leverdatum was al op korte termijn en ondanks dat zijn de slingers nog 3 dagen daarvoor afgeleverd.
Pluspunten
Slingerland gaf snel een reactie op mijn email en kwam de gemaakte afspraken prima na.
Pluspunten
hallo, de aanvulling voor een echte grote meiden slinger te maken was weer heel mooie voor nijntje zijn ze nu een beetje te groot dus die zijn vervangen door princessen. mvg Francis
Pluspunten
De bestellingen die ik heb geplaatst heb ik op tijd ontvangen.
Pluspunten
de teks slinger is in het echt heel erge mooi ben zeer te vrede
Verbeterpuntenzou het zo niet wten
Pluspunten
snel en netjes gemaakt!!
Verbeterpuntenga zo door!!
Pluspunten
Slingers worden in een goede kwaliteit naar wens geleverd en tevens goed per post verzonden! Alles is mogelijk zowat en te bespreken.
VerbeterpuntenNee
geen verbeterpunten
het is erg leuk en origineel maar wel aan de prijs..
Pluspunten
de prijs is altijd lastig want iedereen wil natuurlijk zo goed koop mogelijk maar is wel naar verhouding goed denk ik.kwaliteit lijkt me prima stevig maar ik gebruik hem nu nog maar 1 keer zal in de loop de jaren moeten ervaren. ben er heel blij mee en fijn om evt extra bij te kunnen bestelllen en andere namen enz
Pluspunten
Super service. Origineel idee. Helemaal te gek een slinger met eigen naam en favo figuur. Ik ben fan.
VerbeterpuntenHeb ik niet, ik ben zo tevreden.
De Heze 51
4824 BW Breda
Sinds jaren was Slingerlandwinkel een begrip op het gebied van gepersonaliseerde tekst- en naamslingers en geboorteslingers. Nu leveren we printables voor allerlei traktaties met of zonder bekend thema. Met zo'n printable kun je zelf je traktatie maken.