Topservice

Alles werd direct opgepakt en snel gecommuniceerd via de mail. Snelle levering en duidelijke beschrijving Top service, bestel zeker de volgende keer weer

Snelle reacties en snelle levering. Top!

Leuk adres voor een originele traktatie!

Bedankt voor de snelle service! Heb nu twee keer een Pringleswikkel besteld en afhandeling verliep beide keren perfect. Handleiding klopte en was handig. Wikkel erop geplakt met dubbelzijdig tape. Was prima te doen. Traktatie zag er heel leuk uit en viel erg in de smaak!

Ik ben zeer tevreden over de wikkels. Ik had ze ook heel snel ontvangen. Super!

Snel antwoord, goed geregeld. Blij mee.

Ruime keuze en snelle service!

Op de website een ruime keuze aan thema's en vervolgens na bestelling een snelle levering. Ik ben tevreden!

Bestelling kwam zoals verwacht binnen. Duidelijke uitleg er ook bij.

Geweldig!

Ik heb de Super Mario’s voor om een zakje chips besteld. Wat zijn ze leuk en wat staat het feestelijk! En super snelle service!

Mooi product en snelle levering

Communicatie verliep vlot en goed. Heel mooi product. Mijn zoon is er super blij mee

Zeer snelle levering, makkelijk in gebruik en zeer leuk

Zeer snelle levering, makkelijk in gebruik en zeer leuk resultaat.

Goede service!

Service vind ik top! Ik heb de pringlebuswikkels 40g besteld, en had vragen na de openingstijden... appje gestuurd en kreeg toch reactie. Goede uitleg stond in de pdf vermeld over hoe het geprint moest worden. Hartstikke makkelijk te maken en ziet er super leuk uit! Ik ga hier zeker vaker bestellen, en ga het ook zeker aanraden.

Snelle reactie , goed en snel geholpen

Snel geregeld

Eerste keer iets besteld via slingerlandwinkel. Bestelling was heel makkelijk, snel de bevestiging en het voorbeeld binnen. Na betaling gelijk de definitieve versie ontvangen. Hele blije zoon door de leuke pringles wikkel!

super

Hele snelle verzending. De uitleg was heel goed en begrijpelijk. De traktatie is prachtig geworden.

Heel erg leuk

Leuk en mooi. Rondjes knippen was veel werk hahah

Snelle reactie! Mooi resultaat! Super leuke traktatie!

snelle reactie!

Leuke traktatie gemaakt en het was binnen een uur allemaal geregeld!

Snelle reactie

De site werkt heel simpel, je geeft je design van voorkeur aan en de tekst die je wilt. Al gauw komt er dan een voorbeeld in je e-mail. Als deze goed is, maak je het geld over en komt het eind bestand via de e-mail binnen. Bij mij was het binnen 24 uur klaar en kon ik beginnen met knutselen.

Fijn geholpen, snel antwoord op mijn vraag en een duidelijke instructie bij de slinger

Super snel aangeleverd en er wordt mee gedacht als de kwaliteit van een eigen ontwerp niet helemaal goed is. Zeker een aanrader en ik ga hier zeker voor ander feestjes bestellen!

Snelle en correcte afhandeling

Op mijn vragen werd zeer snel gereageerd. Het contact was erg prettig en persoonlijk. Na betaling was het bestelde product (wikkel voor Pringles doosje) snel binnen zodat ik aan de slag kon. Er werden ook handige tips gegeven om het printen goed te laten verlopen en de suggestie om van de cirkel in de deksel een sticker te maken die de kinderen zelf ergens op kunnen plakken. Ik zal hier zeker weer een keer bestellen!

Print past niet om de pringles

Eindelijk 30 keer alles uitgeprint en geknipt, wil ik aan het plankje. Gaan is de print gewoon te klein De print zijn verder echt leuk en zeker wel een goede service, hopelijk komen we tot een oplossing Mvg lisa

Goede communicatie en heel blij met de printables!

Wij waren last minute een traktatie nodig. Ik heb contact opgenomen met Slingerlandwinkel en kreeg heel vlot bericht terug dat zij dit op korte termijn nog kon maken voor ons. Binnen no time was alles geregeld en had ik de printables al op de mail. Erg snel, en fijne communicatie gehad. Zeker een aanrader!

Mooi, netjes, snel

Toffe print en snel in de mail. Heel gemakkelijk uit te draaien, duidelijke instructie erbij!

Snel geleverd, goed product

Voor herhaling. Snel mail contact en snel geleverd.

De Heze 51

4824 BW Breda

Over Slingerlandwinkel

Sinds jaren was Slingerlandwinkel een begrip op het gebied van gepersonaliseerde tekst- en naamslingers en geboorteslingers. Nu leveren we printables voor allerlei traktaties met of zonder bekend thema. Met zo'n printable kun je zelf je traktatie maken.