Supper service

Heel goede en correcte afhandeling. Ik had vrij snel mijn bestelling en het is heel simpel deze zelf te printen en aan te brengen. Duidelijk uitleg erbij.

Snelle service en superleuk resultaat!

Er wordt heel snel gereageerd en heel veel mogelijkheden. Erg klantvriendelijke behandeling, ik zou Slingerlandwinkel iedereen aanraden!

Labels voor om chips besteld. Gevraagd om een aanpassing kwa kleur en of het iets stoerder kan omdat ons zoontje 12 wordt. Het ontwerp is aan gepast en super mooi geworden. Heel blij mee!!

Super, snel, geregeld

Goed en keurig snel geregeld en afgehandeld.

Super mooi ontwerp

Er staan een heleboel ontwerpen op de website. Ik heb er voor mijn zoon 1 op maat gemaakt en die is zo leuk en mooi geworden. Heel blij mee.

Supersnelle levering

Er was zoveel keuze om uit te kiezen. Uiteindelijk zijn we voor de Roblox chipswikkel gegaan. Diezelfde dag had ik de wikkel met tekst al op de mail binnen. Supersnel en met een duidelijke uitleg erbij. Een hele leuke traktatie is het geworden. Dankjewel voor de fijne service!

Super mooi en snel

Wij waren heel blij met de snelle levering van de wikkels. Ze zien er heel mooi uit. Uitleg ook heel duidelijk en het contact fijn

Super snelle levering en goed bereikbaar. Leuke traktatie kunnen maken.

Super snel en prachtig!

Hele goede service, duidelijke omschrijving en snelle levering!

Ziet er top uit!!

Ik heb het nog niet uitgeprint,ga liever langs een boekwinkel,zodat ik zeker weet dat ik mooie wikkels heb

Top !

Super simpel te bestellen , snelle levering !

Alles super snel geregeld en een leuk eind resultaat

Goede service!

Super snel en denkt mee!

Super snel

Snelle hulp, en snel antwoord op vraag

Goede en snelle service

Prima voor elkaar!

Een echte aanrader!

Ik kan iedereen Slingerlandwinkel aanbevelen! Super goede service, heel snel en correct met een prachtig resultaat! Onze zoon was helemaal in de wolken en wij dus ook.

Zeer snel en vriendelijk

Zeer snel en vriendelijk geholpen. Goede kwaliteit. Zeker voor herhaling vatbaar.

Toppers!!

In een zeer korte tijd de etiket geleverd gekregen voor de Pringels traktatie. Bedankt voor de snelle afhandeling.

Fijne site!!!

Goede communicatie en mooi eind product als gevolg!!! Zou zo weer wat bestellen.

Genoeg keuze makkelijk formulier en snel binnen!

de print zag er leuk uit. Jammer dat het niet lukte om een pdf bestand door te mailen. Maar uiteindelijk goed opgelost door het via whatsapp te versturen. Verder prima service en probleem uiteindelijk goed opgelost

Klantvriendelijk en goede service

Ze heeft voor mij een chipszakje ontworpen. Deze werd netjes doorgestuurd en was helemaal naar wens

Snelle fijne communicatie. Snel geleverd! Zeker een aanrader!!

Binnen 5 minuten had ik een reactie terug en binnen uur had ik de wikkel al in mijn mailbox. Mijn zoontje vond het superleuk geworden!

Product werd direct na betaling gemaild en voldeed aan mijn wensen

De Heze 51

4824 BW Breda

Over Slingerlandwinkel

Sinds jaren was Slingerlandwinkel een begrip op het gebied van gepersonaliseerde tekst- en naamslingers en geboorteslingers. Nu leveren we printables voor allerlei traktaties met of zonder bekend thema. Met zo'n printable kun je zelf je traktatie maken.