Jammer...

Wordt op dinsdag gebeld om verzending uit te stellen omdat, ondanks dat alles op voorraad leek, de order niet compleet was. Hiermee ingestemd aangezien medewerker mij verzekerde dat ik dan alsnog de spullen vandaag (donderdag) in huis zou hebben. Via Track&Trace van Post NL krijg ik net een melding dat de bezorging wordt uitgesteld tot vrijdag. Ik heb de spullen vanavond nodig. Er jammer. Nu de order bij PostNL zit kunnen jullie niet meer annuleren en kan ik niets anders dan wachten op morgen terwijl de noodzaak c.q. het gebruik ervan dan geen doel meer heeft. Volgende keer laat ik het pakket gewoon al versturen met de spullen die er wel al zijn. Mijn goedheid werkt nu tegen me.

goede levering en communicatie

partij heeft mooi assortiment en goede levering. 1 object van de bestelling was niet meer op voorraad, werd netjes over gecommuniceerd en gevraagd of ik de overige zaken meteen wil ontvangen of dat ze konden wachten met verzenden tot de order compleet was. duidelijke keuzes, duidelijke tijdslijn, top communicatie. geeft mij meteen vertrouwen te maken te hebben met een serieuze partij.

Snelle levering en product als omschreven

Product was goed omschreven op de website. Voldoet 100% aan de verwachting. Items waren goed verpakt en snel geleverd.

Gewoon prima

Productkwaliteit is hoog; levering is snel; en bij vragen duidelijke antwoorden.

Hele fijn contact!

Slechte beschrijving op van sommige producten

Had kabel besteld met x aantal aarders . Toen het toe kwam bleek het Pairs te zijn. Heb dit gemeld en bleek inderdaad onduidelijk op hun website. Ze hebben mij voorgesteld dat ik product kon terug sturen. Maar dit zou mij meer tijd en geld kosten dan dat het waard is .

Goed advies en snelle levering

Goed geregeld!

Makkelijk bestellen, vlug in huis. Zelfs m’n retour werd netjes en snel afgehandeld. Prima service

erg klantvriendelijk en reageert snel

Erg prettig contact, goed advies en goede service

Geweldige service

Na bestellingen online werd ikbvlugvgebeld met de mededeling dat er iets nog niet op voorraad was. Of het een probleem.was dat het 2 dagen later zou komen. Na zo'n keurige telefoontje kun je dan alleen maar beamen dat het daar goed zit in de bedrijfsstructuur.

Het was geweldig

Wij hebben de shooters gebruikt voor onze sfeeractie net voor de start van de wedstrijd Dragons supporters club ( Utrecht Dragons )

Perfecte service en afstemming mbt levertijd

Bijzonder prettige ervaring

snel en goed

2 party spots besteld en netjes geleverd!

Beste Dmx kabels ooit

snelle bezorging werkt goed op dmx snelle reactie tijd

Duidelijke communicatie en goede levering

De producten waren niet op voorraad maar dat werd duidelijk gecommuniceerd. Al met al werd het pakket alsnog snel geleverd. Goede service.

Top winkel waar kwaliteit nog belangrijk is

Uitstekende winkel met een mooie showroom. Klantvriendelijk personeel dat denkt in oplossingen in plaats van problemen en de tijd neemt om je te woord te staan en te voorzien van advies. Goed aanbod aan apparatuur en spullen.

snel geleverd

Deze was goed.

Bestelling was goed en snel verlopen.

Goed service en goede kwaliteit

Mijn bestelling kwam net te laat binnen zodat Frits het niet mee kon geven met de postorder. Dienwas net weg. Hij belde me persoonlijk om dit uit te leggen. Dit is een service die ik online niet meer gewent ben. Top!

Goed verpakt. Goede prijs. Dus helemaal goed

stoeltesprofielen

geleverde profielen voldeden aan verwachting ,snelle levering,netjes verpakt minpuntje alle, profielen waren licht beschadigd,krasjes

Prima materiaal, snel geleverd, goede prijs

Voor een evenement op korte termijn hadden we snel wat extra gaffa nodig. Netjes en snel geleverd door Fritz.

Goede en persoonlijke service

Product netjes op tijd geleverd, en altijd leuk een persoonlijk kaartje er bij. Top

100%

Eerste ontmoeting ca 1.5 uur uitleg geweldig. Daarna een demonstratie met eigen muziek ca 1.15 uur perfect. Men neemt de tijd zeker als je een afspraak maakt wat ik zou adviseren om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van hetgeen je wil hebben. Kennis niveau is zeer goed, de uitleg over de artikelen die ik nodig had was zeer goed en leerzaam.

Geweldig bedrijf

Altijd goede service, snelle reactie en levertijd en een goede winkel.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!