Vriendelijke service

Vriendelijk en behulpzaam personeel die met je mee denkt en advies geeft.

Gebeld of artikel op voorraad was. Daarna zeer snelle levering van artikel. De dag erna al bij mij thuis.

Steeds vlotte en correcte levering.

Alles dat ik tot nu toe besteld heb word vlot en correct geleverd. Alle produkten zitten zeer degelijk verpakt. Tot nu toe geen negatieve ervaringen met Fritz - events.

Fijne winkel

Goed en duidelijk contact. Snel antwoord op mijn vragen

Erg goede service en zeer vriendelijk personeel

Ben in de winkel in Cuijk geweest en daar perfect geholpen ze namen de tijd voor me. Ook stuurde ze nog een extra informatie mail over het gekochte product.

Kwaliteitsproduct en snelle levering

Kwaliteitsproduct voor een scherpe prijs en razendsnel geleverd.

Eerlijke antwoorden, snele reactie ,zeker klantvriendelijkheid, en top kwaliteit.

Topservice en snelle communicatie bij Fritz-Events

Onlangs had ik een uitstekende ervaring met Fritz-Events. Ze reageerden snel op mijn vraag en pasten de prijs voor me aan, wat ik erg waardeerde. Ik heb onlangs ook een DMX-interface gekocht en ben er erg tevreden mee. Hun klantenservice is echt geweldig en hun bereidheid om mee te denken met de klant maakt het verschil. Zeker een aanrader!

Super service!

Voor 18:00 besteld is echt volgende dag in huis. Super service!

Goede en tijdige levering van de bestellingen

Tevreden

stekkers ok, snoeren beetje dun

de snoeren vielen een beetje tegen, dunnetjes dus en dat is dus mindere kwaliteit. Voor die prijs moet het ergens vandaan komen.

snel en goed geleverd

bestelling kwam perfect verpakt op aangegeven datum aan

Voldoet ruimschoots aan verwachtingen

Ik kende het bedrijf niet maar waagde de sprong een Premium koptelefoon te kopen. Het product voldoet aan alle verwachtingen! Een perfecte koptelefoon voor intensief gebruik met een hoge geluidskwaliteit.

Goed geholpen en goed geadviseerd

Fijn dat er nog een fysiek winkel is waar je één en ander ook kunt zien en horen. Je wordt goed en onder het genot van een kopje koffie geholpen. Ze nemen er de tijd voor. Zeer tevreden!

Presies wat je mag verwachten

Gewoon goed, bestellen en alles in goede orde ontvangen zoals belooft op de site . Geen fratsen

Snelle service en keurig verpakt en verzonden!

Prima en correcte opvolging van mijn bestelling.

Telefonisch contact gehad met medewerker om te melden dat één onderdeel van mijn bestelling niet voorradig was. Snel opgelost. Prima service.

Top service & Goede producten !

Voorheen kocht ik mijn benodigheden altijd bij een ander bedrijf. Dit bedrijf ging failiet waardoor ik op zoek moest gaan naar een andere leverancier. Na wat onderzoek doen op internet kwam ik uit bij Fritz-Events. Tot nu toe heb ik er 6x een aankoop gedaan en zonder spijt.

goede en snelle service

goed geholpen ook bij retourneren. fijn advies

Helaas was de eerste bestelling niet geleverd door post NL. Na contact met Fritz is het super snel opgelost en hadden we de volgende dag alsnog onze bestelling

Fantastisch snel geregeld en geleverd

Zo goed geregeld dat ik een collega muzikant daar naar toe heb geatuurd, voor de Focusrite 2i2 4th Gen. Dank

werkt perfect

Geweldige ervaring

Duidelijke produktomschrijvingen, maar bovendien wordt er geleverd zoals beloofd. produkten goed verpakt en op tijd binnen gekregen. Heel fijn.

Snelle en correcte levering

Overzichtelijke website

Goede service en vriendelijke personeel

Word altijd goed geholpen bij eventuele vragen prijs kwaliteit verhouding is goed

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!