Ruime keuze en snelle levering

De ene dag de luidsprekers besteld en de volgende dag volgens de opgave van PostNL mogen ontvangen.

Complete winkel met goede service

Fritz-Events is een goede winkel met technisch bekwame en goed onderlegd personeel die serieuze kennis van zaken hebben. Hulp in de winkel is vriendelijk en altijd bereid antwoord te geven op al je (ook technische) vragen.

top bedrijf

snelle levering van de bestelde goederen

Noit geen problemen

Kon op de site het artikel niet vinden dus gebeld. Kreeg aardige medewerker aan de lijn die mijn probleem aanhoorde en meteen mij naar ‘t bedoelde artikel loodste. Ik hoefde ‘t niet via internet te bestellen, hij maakte ‘t meteen voor mij in orde. Wat een service voor 10 zwarte 10 mm boutjes die na twee dagen in de brievenbus lagen, chapeau!

PrijsKwaliteit top

Online zijn ze niet de duurste en ook niet de goedkoopste. maar leveren snel en netjes verpakt en als er iets niet is wordt je snel gebeld met een oplossing Dus een top bedrijf

Supersnelle en nette levering

Ik vindt Fritz super betrouwbaar in levertijd en verzending. Wat betreft de producten die ik heb besteld, 4 x ADJ Mega Hex Par en wat DMX kabels; perfect! Ook kwaltieit/prijs verhouding helemaal prima.

super geleverd

keurig geleverd. niets op aan te merken

Super service goede winkel

Ik heb mijn audio interface besteld bij fritz-events en dit was goed aangekomen. Ook met een persoonlijke bedank kaart met de hand geschreven.

Fijne winkel, aardige mensen en vlot geholpen

Voor eerste keer spullen (online) besteld en aangegeven dat ik wilde ophalen. Werd de volgende dag direct gebeld dat het klaar lag en kon ophalen.

snel en probleemloos

Artikel werd snel en goed verpakt geleverd, tegen de laagste internetprijs.

Uitstekende service

In de winkel goed en snel geholpen

Goed en beleefd personeel

Goede service. Beschaafd en beleefd personeel, neem de tijd voor de klant.

Levert netjes de goede spullen

Gewoon goed !!

Prijs = TOP! & binnen 1 dag bezorgd.

Prima ! !

Snel, en leuk kaartje bij de bestelling :D

Levering was heel snel, en kreeg een leuk kaartje bij mn bestelling.

Snel en goed conform afspraak

Online besteld, keurig conform afspraak geleverd.

Goed materiaal met een prima service

Naar de winkel gekomen voor niet courant materiaal maar prima geholpen en meegedacht om tot een goede oplossing te komen

Goed product en Super snelle service

Nieuwe koptelefoon voor mijn man besteld. Senheisser goed product geluid top . Maar de levering was gewoon super snel. Binnen 20 uur was hij binnen

Snelle levering, prima

Fritz Events heeft het snel geregeld!

prima en snelle bezorging

Snel reagerend en betrouwbaar, materialen altijd goed verpakt...

Ik kom er graag.

Leuke mensen met verstand van zaken. Goede service en een mooie showroom!

Snelle levering!

Pakketje was bij aflevering open. Deel ontbrak. Dat hebben ze goed en snel afgehandeld nadat ik dat gemeld had. Contact met het bedrijf verliep prima. En ze hebben goede spullen!

netjes

netjes afgeleverd

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!