top

Na een mailtje over het te kiezen setje stands, een snel en goed antwoord terug, verzending snel en prima

Snelle levering en vriendelijk personeel

De levering was zeer snel. Er waren paar producten niet op vooraad maar ondanks dat vriendelijk personeel en keurig en overzichtelijk ontvangen.

Zoals je mag verwachten

Snel duidelijk en goede kwaliteit

Snel geleverd tegen een goede prijs

Snel geleverd tegen een goede prijs

Excellent

First purchase at Fritz Events, I didn't know their shop. Prices are good and service and overall response was excellent. All in all, a very enjoyable experience.

Beschrijving klopt niet

Ik heb een klem besteld voor een buis van een diameter van 40 mm. Op de site staat dat de klem voor een buis van 38-42 mm is. Echter heb ik de klem op de buis gedaan en kan ik deze niet strak aandraaien door dat deze te groot is. Oplossing, ik heb bij alle klemmen er een stukje fietsband in gelijmt zodat dez net een paar mm kleiner is.

Vlotte bediening, materiaal dat ik nodig had aanwezig

Prettige en deskundige winkel met eerlijke informatie

Werken snel en goed

Een dag later was de bestelling binnen

fijn bedrijf met goede communicatie

had een laser gekocht, maar werkte niet. gaf aan zsm nodig te hebben voor een feest. zij gaven aan om een nieuwe te kopen zodat ik het op tijd had en dan zouden ze de ander crediteren. allemaal gelukt dus prima bedrijf!

Zeer prettig

Zeer prettig

Superrrrr

Gewoon alles ok

Makkelijk bestellen snel geleverd

Makkelijk via site te bestellen snelle levering die je kunt volgen! Netje gedaan

Duidelijke site

Ben goed geholpen als je een vraag stelt krijg je ook snel antwoord Ook de verzending is goed verpakt Gewoon goed

zeer snelle verzending en goede producten!

Pioneer onderdeel gekocht en snel ontvangen!

Snelle service en Goede prijs !!

Super hoe snel van de bestelling tot levering is gegaan. Product is super. Geleverd snel en onbeschadigd.

Was prima

Moest 3 weken wacht terwel er op de site stond 3 tot 5 weken. Dus als je probleem hebt met leveren pas de site dan ook aan

Goed en snelle geholpen

Wederom uitstekend

Vaker besteld en altijd prima verzorgd. Deze keer diverse dingen met een levertijd van 2 tot 5 dagen volgens de website, als enig commentaar, ik zou het prettig vinden om een email te krijgen wanneer de producten verwacht worden. Neem aan dat Fritz daar zicht op heeft tijdens het bestellen bij de leverancier?

Snelle service, ruime voorraad!

CEE Stekker, Streamer cannons, rookvloeistof,... alles snel en correct geleverd op de zaak. Aanrader!

Alles perfekt!!!

Top Service, Top Preis, ultraschnelle Lieferung. PERFEKT!!!! Absolut empfehlenswert!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle, top service

Artikelen besteld en snel ontvangen… betaalbare prijzen en vriendelijk contact via mail!

Altijd deskundig advies, altijd vriendelijk

Uitstekende service, keer na keer. Dank, team Fritz-Events!

Alles zoals het hoort en naar verwachting.

Perfecte opvolging en levering.

Sterk bedrijf regelt meteen alles. En verstuurt het snel

Goed.

Prima.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel inclusief showroom. In onze webshop tref je o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze showroom!