Laden reviews...
560 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen Fritz-Events om snelle levering, vriendelijk en deskundig personeel en een ruim assortiment. De service wordt als betrouwbaar ervaren en de verpakking is vaak goed verzorgd. Veel reviews noemen prettige communicatie en persoonlijke aandacht. Al met al is de klanttevredenheid hoog en worden Fritz-Events aanbevolen.
Mijn ervaring was top notch
25 June 2026
billy
Helmond
Goede vriendelijke service, ruime keus en veel kennis in huis.
24 June 2026
Rob
Cuijk
Het personeel wist reeds twee keer ons op een kundige wijze door een bij een last-minute bestelling heen te loodsen. 100 % aanbevolen!
Peter
Nijmegen
Personeel die erg behulpzaam is en over goede ervaring beschikt, ze helpen je waar mogenlijk is. Zeker aan te raden als je met veel vragen zit.
Patrick
Ijsselstein
Vanwege een videoklus had ik bepaalde connectoren nodig. Bij mijn vaste adressen niet op voorraad. Wel bij Frits. Laat besteld, maar detoch de volgende ochtend in huis. Klink als basic requirement, maar ik vind het top
Arijan
Nijkerj
de levering ging zoals je hoopt. snel goed verpakt en een mooi produkt.
R J
Deventer
Ben blij met jullie
Rene
Heiloo
Prima ervaring. Bestelling als beschreven.
Eric
Goes
Bestelling mengpaneel goed verlopen. Goede prijs. Goede afhandeling bestelling. Fijn dat het in de buurt is zodat e.e.a. opgehaald kan worden.
21 June 2026
Hans
Groesbeek
Als muzikant en techneut van de band is Fritz Events een goede plek om mijn uitrusting uit te breiden. Veel artikelen op voorraad en alles is geleverd zoals aangegeven tijdens de bestelling.
20 June 2026
Joost
Assen
Wij hebben voor onze SP4D topkasten nieuw speakerschuim besteld. Maar het materiaal was flinterdun en je kan er gewoon doorheen kijken als de zon erop schijnt. Oogt niet mooi. Beter dikker en steviger materiaal in ons geval.
20 June 2026
Thijs
Haaksbergen
Mooie winkel en vriendelijke mensen waardoor je goed geholpen wordt.
18 June 2026
Gertjan
Heesch
top
w
breda
Heb mijn materiaal de dag na de bestelling ontvangen, keurig verpakt. Kompliment!
Jan
Almelo
Snel geleverd en precies wat ik nodig had
Etienne
Poortugaal
Alles wat je maar zoekt voor audio voor muziekbands is hier aanwezig. Ook de technische ondersteuning is zeer goed dankzij ervaren personeel. Zeker een aanrader.
Ben
Lutjebroek
Goede uitleg bij telefonisch contact en snelle levering. Een aanrader
Jaap
Oudewater
Ik heb een koptelefoon besteld en opgehaald in Cuijk. Het was snel binnen en ik werd gebeld, super service. Erg mooie zaak met veel mooie producten. De man die hielp in de zaak was het enige minpunt. Hij was kortaf en nors.
16 June 2026
carla
Ravenstein
Bestelling netjes op tijd geleverd en product voldoet precies aan omschrijving
16 June 2026
Dennis
Berg en Dal
Goed op de hoogte gehouden over de bestelling en toch nog op tijd geleverd.Top
15 June 2026
Leendert
Almkerk
Netjes geleverd, gewoon zoals het hoort.
13 June 2026
Barry
Spijkenisse
Goede uitleg van personeel met verstand van zaken. Denkt mee met de klant en komt met goede adviezen en oplossingen.
13 June 2026
Andries
Ridderkerk
Ik bestel al een tijdje bij frits. Nooit wat mis mee en altijd super service!
10 June 2026
Colin
OUDESCHOOT
Super.
9 June 2026
Tim
Volkel
bestelling geplaatst. op zeer korte tijd telefonish contact. met melding dat de hoeveelheid niet op stock was en vriendelijke manier tot oplossing gekomen. en correct verhandeld.
9 June 2026
jurgen
Tongeren-Borgloon(belgie)
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects.
Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk.
Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!
Hulsbos 7
5431 NZ Cuijk