prcies gevonden wat ik zocht

prima geholpen en vooral meegedacht

Scherpe prijs en vlotte levering

Op vrijdag bestelde ik een pioneer dj mixer voor de laagste prijs die ik kon vinden en zaterdag had ik de mixer al in huis. Dat is eigenlijk 6 sterren!

Mooie winkel met vriendelijk, behulpzaam personeel.

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Ik werd netjes gebeld toen mijn bestelling een paar dagen later werd geleverd.

prima zoals het moet

prima, makelijk besteld en netjes geleverd.

snel geleverd, prima prijs

Een mooi ledlicht op zwanenhals voor aanbood, omschakelaar in rood en wit licht. Nog niet gemonteerd maar het zit er goed en degelijk uit.

Geweldig! Vorig jaar besteld gelijk op 2 januari binnen!

Ik bestelde op 16:30 31 dec 2025 nog even snel 4 lampen en een controller! Niet snel nodig, maar ey zo snel! Snap nog niet hoe het werkt, en weet zeker dat ze me daar bij Fritz vast mee willen helpen!

netjes geleverd, keurig op tijd

Bestelling zeer goed en snel uitgevoerd

Zeer prettig. Goede service, goed verpakt en snel verzonden. De producten zijn top!

Mooie site, vlot bestelproces

Mooie uitgebreide site. Account aanmaken gaat heel vlot en pakket wordt netjes en snel afgeleverd. Ben tevreden!!

Correcte firma , zeer klantvriendelijk !

Daar mijn bestelling bedoeld was voor mijn zoon kan ik nog geen reviews geven.

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering met een persoonlijke nieuwjaars groet. Top!

100% tevreden

De Gravity IPad houder werd supersnel geleverd. Uitstekend verpakt en de beschrijving was precies zoals het product is. Dank aan Fritz-Events, een top bedrijf!

Goed produkt, voldoet aan beschrijving en snel ontvangen.

Gewoon Goed!

Hoewel ik Fritz-Events al een tijdje ken had ik er nog nooit iets bestelt. Dat deed ik meestal bij een ander bedrijf. Dit bedrijf maakt de laatste tijd niet meer waar wat ze zeggen en dus een mooie gelegeheid om Fritz-Events te proberen en dit is erg goed bevallen. Prijs, leverijd, levering en communicatie allemaal prima. De kans is groot dat mijn volgende aankoop ook weer bij Fritz-Events zal zijn.

prima en snelle levering

Prima service, besteld en alles werd snel geleverd, al zaten de feestdagen er tussen, maar daar kan niemand iets aan doen.

Gunstige prijzen en uitstekende service

Ik ben mijn hifi-set aan het reviseren en had 2 woofers nodig die scherp geprijsd waren bij FE en had in mijn enthousiasme 2 besteld. Echter later kwam ik erachter dat ik een verkeerde onderdeel had besteld dus gauw een e-mail erachter aan gestuurd en het FE team heeft het allemaal perfect geregeld en inmiddels zijn de woofers geïnstalleerd. Dus gunstige prijzen en goede service. Ik ga binnenkort nog meer bestellen.

Dik in orde

Gekregen wat ik heb besteld, en een keurig telefoontje omdat de bestelling iets later kwam wegens voorraad tekort.

snel geleverd , tegen scherpe prijs

ik was aan het eind van mijn vertrouwde gaffa tape. Meteen nieuwe voorraad besteld, die heel snel geleverd werd bij mijn vertrouwde post.nl punt , tegen heel scherpe prijs

Smooth

I had spoken with Tom in the shop and had a demo a on a couple of equipments as in Pioneer XDJ-AZ and LD Maui 28 G3. I also had a few more questions on many other things and was helped. Then i received an offer and i have ordered the AZ, whilst am still to order the LD systems.

Ruime keuze en een snelle levering.

Na een aantal bestellingen te hebben gedaan kan ik zeggen dat ze snel verzenden en de artikelen die ik besteld heb ook letterlijk op voorraad waren.

snel en goed

Snel geleverd en tevreden met het product.

Goede prijs en snelle levering

Goed spul voor een eerlijke prijs.

Goed product

Goed product en goede verpakking.

fijne & goede service

Goed telefonisch bereikbaar en als het druk is, word je teruggebeld door een audio-specialist

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!