Duidelijke afspraken, servicegericht

Professioneel geholpen, denken mee in oplossingen. Goede communicatie.

in een woord geweldig

besteld, en super snel geleverd. plus mijn collega ook al overgehaald om er 1 te bestellen.

Duidelijke site, snelle levering

Goede, informatieve website. Mijn microfoon werd snel geleverd en was keurig verpakt met veel bescherming in de doos.

Top site

Ben zeer tevreden over het vriendelijke contact en de hulp bij mijn keuze. Kom hier zeer vaker.

Fijne Winkel & kundig personeel

Altijd prettig binnenkomen bij Fritz-Events. Wordt altijd netjes te woord, en geven duidelijk uitleg bij aanschaf van apparatuur.

Zeer tevreden over mijn aankoop

Goed geholpen en de juiste adviezen gekregen voor mijn aankoop

Super geregeld

Moest een nieuwe koptelefoon kabel hebben. En die was op voorraad en super snel geleverd. Thnx toppers

Goede kwalitatieve producten, duidelijke webshop en snelle levering.

Ze hadden wat ik nodig had, paar dagen laten goed ingepakt geleverd.

Gewoon goeie webshop.

Snel geleverd, prima advies

Snel geleverd, wat niet op voorraad was werd een goed alternatief geboden.

top bedrijf

als gewoon als ging super geen problemen met levering van mijn spullen echt een top bedrijf.

Altijd prima en 1 keer per ongeluk zelf iets dubbel besteld, kreeg meteen mijn geld terug. Snelle levering en goede service, ik blijf bij hun kopen.

Geweldige service

Zeer tevreden over de communicatie via de mail. Een oplossing wordt dan direct geboden. Mocht er iets nog niet op voorraad zijn, wordt het ook direct meegedeeld Voor mij een prima zaak waar ik mijn spullen voortaan koop. Blijf zo doorgaan toppers.

service zoals het hoort.

De persoon die me hielp had verstand van zaken. Ik heb een 19 inch rack besteld waarbij een aantal onderdelen moesten worden toegevoegd. Alle vragen werden vlot en deskundig beantwoord De levering werd in overleg samengesteld en in het systeem ingevoerd. Vervolgens heb ik alles snel, compleet en volgens afspraak thuis geleverd gekregen.

Fijn, een bedrijf dat aangeeft artikelen op voorraad te hebben, dezelfde dag te gaan versturen en dit ook daadwerkelijk doet.

Snelle en goede levering

Prima materiaal dat snel en goed geleverd werd. Reden om nog vaak bij Fritz events te bestellen.

super snelle levering

komt heel betrouwbaar over

Zoals verwacht

Bestel er zeker weer

Goede raad en goede prijs

Goede raad en goede prijs

Snelle levering, prima prijs.

Bestelling gemaakt en gelijk de volgende dag binnen in goede kwaliteit. Top!

Shure microfoon sm58 snel nodig, en snel geleverd! Goede prijs en goede service, Bedankt Fritz!

Goed aanbod en aardige behulpzame medewerkers

Mooi bedrijf met mooi aanbod en ik werd netjes en goed geholpen. PioneerDJ DDJ FLX10 gekocht met cover, heel blij mee! En vorig jaar ook al speakers.

Goede service!

Ik had een klein lampje besteld. Niet heel duur, maar ook bij zo’n kleine bestelling is de service groot. Je wordt netjes gebeld dat je bestelling klaar ligt voor je.

Goede producten, snel verzonden en goed verpakt

De goedkoopte met voorraad van diverse Neutrik pluggen. Bestel ze vrijwel altijd bij Fritz.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!