Heeft een totaal van 7.531 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
Positief sentiment94%
Klanten prijzen Fritz-Events om snelle levering, vriendelijk en deskundig personeel en een ruim assortiment. De service wordt als betrouwbaar ervaren en de verpakking is vaak goed verzorgd. Veel reviews noemen prettige communicatie en persoonlijke aandacht. Al met al is de klanttevredenheid hoog en worden Fritz-Events aanbevolen.
Sterke punten
Vriendelijk personeel
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Gebaseerd op 120 reviews
Super goed geholpen
Na uitgebreid beluisteren en zelf proberen schafte ik bjj Fritz de LD maui 28 G3 mix kolomspeaker aan, mooie aanbieding inclusief transporttas en hoes.
Thuisgekomen overviel mij het gevoel dat ik ondersteuning nodig had voor het jn werking nemen, en bleek de onderste kolom heel moeilijk in de basunit te plaatsen, eruit halen nog moeilijker. Na telefonisch contact met de aankoop vanmorgen teruggegaan. We wisten het probleem van slecht plaatsen op te lossen door de pinnen op de kolom iets losser te draaien waarna het aanbrengen van de kolommen een fluitje van een cent werd. Top.
Vervolgens heeft men mij geholpen het systeem te begrijpen, in te stellen en gebruiksgereed te maken. Daarvoor werd alle tijd genomen, fantastische service ervaren!
Team Fritz Events heel erg bedankt. Opa Tonnie Entertainment
Ton
VEENENDAAL
super fijne info en hul
Super fijne info en hulp en ook mensen die mee willen denken
zo kan ik mijn percussie workshops weer met veel plezier doen
Eric
Oss
Verkeerde bestelling snel op gelost
Twee bokwielen en twee draaibare wielen besteld. De bokwielen hadden niet de juiste maat. Hiervoor een mail gestuurd en gelijk de volgende dag de juiste ontvangen.
Prima gecorrigeerd!
Hans Hassing
Erica
Goede service, productkennis
Ze hebben verstand van wat ze verkopen, ook denken ze met je mee. Levertijd duurde wat langer maar netjes afgestemd.
Luc
Maasbree
goed produkt en snel geleverd
goed produkt en snel geleverd
Mark
Maashees
Goede service en levering
Paar keer besteld en alles kwam keurig optijd
Patrick
PIJNACKER
Zeer snelle levering
Snel en betrouwbaar.
Lucas
Hengelo
Alles is correct.Levering,prijs,snelheid,uitleg.
Goed alternatief voor Bax en Music Store.
6 October 2026
Philip
Zele
Super et Rapide
Aucun problème, bon prix, envoi rapide ... A recommander !
Rémi
Dalhem
Makkelijk, snel en goed.
Makkelijke site, simpel te bestellen en snel geleverd.
Eelco
Krimpen aan den IJssel
Bestellen, informeren en leveren. Zoals het hoort
Overzichtelijke website, met kwalitatief hoogwaardige producten. Goede afhandeling van bestelling.
Bert
Driebergen
Goed product en snelle verzending!
4 October 2026
PennyLeen
Velp
Top geregeld bij jullie!
Bestelling perfect geleverd. Duidelijke mails met faktuur etc.
3 October 2026
Jo
Susteren
Ze zijn hier altijd vriendelijk en behulpzaam. Er wordt ook echt de tijd voor je genomen. Bestelling was snel gedaan en de levering was top!
3 October 2026
Gina
Helmond
Super , goeie service
Super goede materialen alsook snelle levering.
Mooi en goed verpakt
2 October 2026
Alois
Anzegem
Prima, niet enorm vriendelijk.
Het locatiebezoek was matig, de showroom
Is erg netjes en goed opgezet. Voor mij was het contact met de verkoper niet erg vriendelijk / enthousiast.
De nazorg daar in tegen wordt erg goed opgepakt, is erg snel en behulpzaam.
Beveelt niet aan
28 September 2026
Piet
Heythuysen
Gewoon goed
Altijd goede service en uitstekend advies. Ruim aanbod.
28 September 2026
Nick
De Rips
Snel en een goede service
Voor het eerst een bestelling geplaatst en uitstekende snelle levertijd met track&trace zeer tevreden
27 September 2026
Nico
Wateringen
Snelle service,goed kwaliteit, het product maakt wel een verschil, thnx.
26 September 2026
Antony
Heemstede
Snelle verzending & levering!
Goeie ervaring, materiaal dat nergens anders voorradig was heel snel geleverd! Top!
25 September 2026
JM
België
Fijn bedrijf met veel keuze in het assortiment. Altijd makkelijk als je last minute nog even snel wat nodig hebt
25 September 2026
Jasper
HAPERT
snelle levering, kwaliteitsprodukt
Was op zoek naar een goede degelijke c13 kabel met 1,5 mm aders, deze Adam Hall 4 STAR PKD bevallen erg goed.
24 September 2026
M.
Arnhem
Zeer tevreden, vriendelijke service
Het was een zeer goede en fijne service. Klantvriendelijke service en een mooie zaak
24 September 2026
Robert
Helmond
Snelle levering van goederen
Goed verpakte producten, netjes en snel geleverd.
22 September 2026
Jan
Den bosch
Review overzicht
Positief sentiment94%
Heeft een totaal van 7.531 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Over Fritz-Events
Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects.
Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk.
Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!