Goede prijs kwaliteit

Snel en goede levering

Goed en snel en niet duur

Prima zaak

Als er iets moeilijker of niet te vinden ia op de site , prima telefonische ondersteuning.

Overzichtelijke website met veel producten en goede prijzen

Vanwege recent faillisement van Bax music was ik op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier. Uitermate tevreden over het aanbod, de prijzen en de service. Ook technische vragen per mail worden snel beantwoord.

Goede service en producten

ik ben telefonisch goed geholpen met waar ik om vroeg. na de bestelling uit gepakt te hebben ook zeer tevreden met de kwaliteit van het materiaal.

super

ondanks slechts 1 stuk ipv 2 stuk prima communicatie

Als er iets niet op voorraad is , wordt je daar over opgebeld.

Snel afgehandeld. En snel geleverd. Helemaal top

Uitstekend!

Aantal cat boxen en audio kabels besteld via Fritz-events. Veel op voorraad en snelle levering. Zeker een aanrader!

Grote voorraad, vriendelijk en behulpzaam geholpen.

Telefonisch wat klaar laten leggen, aangevuld in de winkel. Nette bediening.

Top!!

Bestelling gedaan, volgende dag geleverd, super tevreden!!

Geweldige service, makkelijk contact snelle levering

Wat een verademing dit bedrijf vergeleken met BAX. Fritz heeft korte lijnen, de mensen zijn vriendelijk en denken echt met je mee om oplossingen te zoeken. Heb er nu een aantal producten gekocht en in de toekomst zal zeker nog meer volgen. Ik hoop dat ze deze standaard vol kunnen blijven houden want heb het idee dat ze sneller groeien dan verwacht.

Correcte behandeling

Nette zaak die netjes en flexibel gemaakte foutje in mijn bestelling aanpast bij afhalen in winkel.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goed bedrijf

Komt de afspraken naar. Ook aan de telefoon spontaan en behulpzaam

Snelle service en afhandeling van mijn bestelling

Producten opgehaald op locatie, kon ter plekke nog mijn bestelling wijzigen door een meetfoutje van mijzelf. Fijn dat dat nog kon!

Top ervaring

Een fijne muziekzaak in de buurt waar je altijd terecht kunt voor een benodigd kabeltje of uiteraard andere equipment!

Prima bedrijf

Goeie tips en snelle levering, doen wat ze zeggen

Klant vriendelijk en kei goeie service.

Luistert naar je wensen en neemt de tijd om iets uit te leggen ipv iets op te dringen. Ik kom hier heel graag. Gewoon top.

Matériel de bonne qualité et livraison rapide

Je suis satisfait pour ma commande

Perfect geleverd, juiste advies

Meerdere bestellingen gedaan, juiste advies. Snelle levering.

Goed geholpen vriendelijk personeel.

Goed geholpen vriendelijk personeel.

Mijn bestelling netjes verlopen.

Ook al was er een kleine vertraging in de levering door een stock te kort. Ik werd ervan telefonisch op de hoogte gebracht, en een vijf tal dagen later werd het geleverd. Op deze mensen kan je rekenen, top !

Mooi bedrijf waar ze nog tijd hebben voor de klanten.

Ziet er netjes uit in de showroom. Vragen worden duidelijk beantwoord en men doet veel moeite om je zo goed mogelijk te helpen.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!