Ik kom er graag.

Leuke mensen met verstand van zaken. Goede service en een mooie showroom!

Snelle levering!

Pakketje was bij aflevering open. Deel ontbrak. Dat hebben ze goed en snel afgehandeld nadat ik dat gemeld had. Contact met het bedrijf verliep prima. En ze hebben goede spullen!

netjes

netjes afgeleverd

goede service en hulp

niks negatiefs aan op te merken

Tis daar altijd toppie

Al ennige keren besteld en altijd op tijd binnen gekregen. Dus Toppie Thanks voor de goede service

Gebruik microfoon standaards voor mijn bronzen beelden.!

Snelle levering, voldoet aan mijn verwachting en prijsvriendelijk

Snel en goed geholpen!

Prima service, snel in huis, handgeschreven kaartje erbij: top!

helemaal super

altijd fijn om hier te bestellen!

Leuk praatje gehad in de winkel en goed geïnformeerd door het personeel

Het zijn goede lampen

Lampen werken goed zijn alleen iets anders dan op de foto’s maar niet veel

Snelle levering, matige kwaliteit!!

4 aluminium insteekhoekstrips van 1 meter lengte besteld. Veel krassen op het aluminium, en een strip afgezaagd op 99,5 cm i.p.v. 100cm. Jammer!!!

Alles wat ik nodig heb is aanwezig

Alles wat ik nodig heb voor het draaien is aanwezig bij Fritz Events. Naast dit, is alles op tijd en snel bezorgd.

Prima service en producten

Ik had een product besteld met een wat langere levertijd. Ik werd netjes gebeld en op de hoogte gebracht, 3 dagen toch later in mijn brievenbus. Daar word ik blij van. Verder uitstekend. Volgende keer weer.

Super snel geleverd! Zou deze winkel zeker aanbevelen!

goede uitleg en alles op voorraad

onlangs heb ik wat producten gekocht en had nog wat vragen, na de uitleg van de medewerker was het helder en duidelijk en kom ik graag terug voor nog meer spullen. Ze hebben een groot assortiment in de winkel.

Erg prettig, snelle levering

Erg fijn product, dat eenvoudig besteld was en snel was geleverd in de PostNL automaat van mijn keuze.

Niks op aan te merken, gewoon goed

Rookvloeistof voor de hazer besteld. Snelle levering.

Geheel conform omschrijving geleverd

Goede en snelle levering!

Snelle levering. 100% kwaliteit!

My order wasn't right but the personel of the company responded quickly to fix it. We all make mistakes, the important thing is to solve it. Good experience so far.

Snel verzonden, goed verpakt. Kom zeker terug!

Bestellen ging makkelijk en het is snel geleverd.

Fijne webshop met persoonlijke touch

Alle bestellingen tot zover snel en goed geleverd. Persoonlijke touch in de doos wat toch een leuke extra is. Goed aanbod met prima prijzen. Tot zover uitstekende ervaring met deze webshop.

Goede hulp bij keuze

Goede hulp bij keuze, gelijk respons

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!