Snelle verzending

Netjes verpakt en snelle afhandeling

Goode Bedreyf !!!

Alles good en in order

Goed en snel geleverd

Wat ik besteld heb zo ook verwacht. Prima servijce

Helaas konden we het niet gebruiken.

We zagen dat de confettie buizen op een apparaat aangesloten moesten worden. We konden het dus niet gebruiken. Bij de bestelling was dit niet helemaal helder.

Goede ervaring!

Goed assortiment, veel op voorraad en de dag erna stevig verpakt geleverd! Top!

Prima service!

Altijd goede service bij Fritz.

Zeer tevreden!

Dit is tenminste nog een bedrijf waar ik telefonisch contact mee kon zoeken nav een vraag over een bestelling. Mijn vraag werd direct in behandeling genomen en tot grote tevredenheid opgelost. Veel dank mensen van Fritz-Events!

Prima webshop

Nette prijzen en service

Prima gelopen! Zeer tevreden.

Snelle en keurige levering.

Vlotte afhandeling en vriendelijk personeel en niet te vergeten uitstekende prijzen.

Zoals gezegd een vlotte afhandeling, vriendelijk personeel en uitstekende prijzen.

Kwaliteitspullen voor goed prijsverhouding.

Bij bestelling gelijk respons en snelle levering.

Prima standaard van een prima bedrijf

Ik kan Fritz-Events aanbevelen. Ik heb uiteindelijk geleverd gekregen wat ik wilde. Over het bedrijf dat de levering bezorgde (PostNL) ben ik niet tevreden. Maar liefst drie keer zeiden ze dat ze mijn pakket niet konden leveren, terwijl ik er op de leverdatum op heb zitten wachten. PostNL heeft het pakket uiteindelijk bij een depot afgeleverd, de verpakking was gehavend, de bestelling (keyboardstatief) gelukkig niet.

Goede service, snelle levering!

Prima advies!

Prima advies krijg je als iets nodig heb, waarvan je niet echt weet of hetgeen de perfecte oplossing is. Krijg je daar een pasklaar antwoord. Pasklaar= kwaliteit voor elk budget.

Ok

Mooie haakjes goed voor mijn project

Vlotte levering Handige winkel

Ik had een microfoonklem nodig. Alles wat ik nodig had, snel gevonden. Snel geleverd, op het door mij gevraagde adres. Ik bestelde voor iemand anders.

snel en goed geleverd

Goeie en snelle service

Goeie service en snelle levering

Ze geven goed advies bij vragen. Producten zijn goed en snelle levertijd

Goed geholpen in de winkel

In de winkel goed geholpen door een van de medewerkers. Hij liet mij verschillende 19" flightcases zien en heeft de meest geschikte met mij ingericht met accessoires. Ben ik ook meteen wat wijzer geworden.

Top service en nemen de tijd voor je

Hele goede ervaring met Fritz Events. Nemen ruim de tijd voor je als je dit nodig hebt. Weet je al een keuze dan proberen ze je altijd wat informatie te geven.

Snelle, betrouwbare en goede service

Fritz reageert snel op vragen en draait er z'n hand niet voor om om speciale verzoeken betreffende levering of verandering van order te voldoen.

Snel geleverd, niks op aan te merken.

Fijne webshop!

Geweldige service

Door nieuwe buizen in mijn bas versterker, doet ie weer mooi. Groet Clemens

De spullen zijn snel geleverd

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!