Snel verzonden

snel en zeer vriendelijk

Keurig volgens afspraak

Bij bestelling een handgeschreven kaartje met dank voor de bestelling. Klant wordt dus echt gewaardeerd.

Hele fijne winkel, uitstekende service!

Altijd fijne ervaring mee gehad. Persoonlijk en zeer klantgericht!

Vlotte en zeer persoonlijke service

Het was de eerste keer dat ik bij hun bestelde en het viel reeds snel op hoe snel, vriendelijk en correct alles uitgevoerd werd. Zeker een waardig alternatief voor de Bax'en en Thomann's!

Bijzonder klantvriendelijk.

Ze doen echt hun best om een moeilijkere bestelling zo snel mogelijk bij de klant te krijgen. Ik had daardoor mijn aankoop toch nog snel binnen.

alles prima in orde

alles prima in orde

Persoonlijk en snel

Snelle levering met een persoonlijk kaartje er bij. Daar worden we blij van!

Geweldige service

Altijd een goede prijs en snelle service.

Goed bedrijf met eerste klas kwaliteit producten

Een goed bedrijf met een rijk assortiment aan audio producten Een snelle levering en de prijzen zijn inderdaad aantrekkelijk.

Top !!

Snelle levering, uitstekend materiaal en een leuke kaart met een persoonlijk bedankje

Snelle levering. Goede prijzen.

Snelle levering. Goede prijzen.

Snelle levering en goed contact

Toen een deel van mijn bestelling niet direct leverbaar was werd ik direct gemaild en zijn we snel tot een oplossing gekomen.

Prima service en snelle levering

Voor mij onbekende webwinkel, die vertrouwen niet heeft geschaad. Snelle levering, duidelijke website en goede service.

Positieve ervaring

Leuke webshop, snelle service en met een persoonlijke noot. Aanbevolen!

Een hele dikke prima.

Shooters besteld voor de magic fx. Kreeg daarna netjes een mail of ik idd de electrische nodig had of dat het toch niet de handmatige moesten zijn. Blijkbaar gaat dat nog wel eens fout bij mensen die bestellen. Daarna binnen een dag in huis met een persoonlijk kaartje met veel schietplezier. Kijk hier houden we van :) Veel keus qua shooters snelle verzending en en goede service. Ik kom hier zeker terug.

Goed product, werkt naar behoren, snel geleverd!

Prima kwaliteit, in alle opzichten!

Een snelle levering van mijn bestelde product

Het product werd goed en snel afgeleverd. Verder vond ik het gepersonaliseerde kaartje bij de levering een leuke bijkomstigheid. Dat heb ik nog niet eerder bij andere internetbedrijven meegemaakt.

Super service en goede uitleg

Hebben mooi spul en goede kwaliteit

Oplossend en verfrissend.

Foutje zit in een klein hoekje maar oplossen das een ander verhaal, en dan moet ik zeggen. Snel en rationeel wordt het opgelost. Zeer bijzonder.

Correcte afhandeling

Helaas bleek de door mij bestelde verbindingskabel niet te werken. Na deze te hebben geretourneerd is het aankoopbedrag zeer snel op mijn rekening geruggestort.

Prima! Goede prijs, goede service, snelle levering

Zie boven

Snelle levering, goede kwaliteit

Met een personal touch, erg leuk :)

Fijne medewerkers, goede artikelen voor een mooie prijs

Fijne winkel met enthousiaste medewerkers die met je meedenken. Verder genoeg keuze in audio apparatuur en alles wat daar verder bij komt kijken. Hebben iets minder kennis van het instrumentale gebied zoals drums, maar zijn zeer leergierig om zo ook kunnen hulp te kunnen verbeteren. Hebben verder wel de connecties met fabrikant/importeurs om spullen buiten hun assortiment alsnog te leveren. Al met al dus een goeie vooruitstrevende winkel.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!