Uitstekende service!

Snelle levering, goede klanten service, top!

Zeer plezierige samenwerking

Al paar dingen besteld. Altijd keurig en snel verzonden.

Meedenkend, goed advies, goede service

Vriendelijk personeel dat persoonlijk en oprecht helpt met vragen en ideeen. Heel tevreden, en wacht liever 1 of 2 dagen (als het niet op voorraad is) dan het te bestellen bij het roze dozen schuif magazijn uit Goes...

Correcte snelle en vriendelijke levering

Alhoewel het een kleine bestelling was werd deze toch snel en correct bezorgd.

Bestelling werd snel geleverd, ook al was het product niet uit voorraad leverbaar. Bestellen ging vlot, communicatie was helder en snel. Het handgeschreven kaartje dat was bijgevoegd bij de order was ook een leuke persoonlijke touch.

Geweldige service

Ik zat met een enorm spoedgeval. FE dacht goed mee en wist binnen no time een oplossing te bedenken. Zeer dankbaar voor :-)

Top service!

Mijn bestelling werd, zoals aangegeven, de volgende dag geleverd. Inclusief heel lief persoonlijk berichtje. Mijn volgende bestelling volgt snel!

super

persoonlijk en betrokken

Uitstekende service

Na het ontvangen van mijn bestelling bleek er helaas een onderdeel te ontbreken. Na mailcontact werd het ontbrekende onderdeel dezelfde dag alsnog verzonden. Zeer snel en uiterst correct afgehandeld. Hier zouden veel bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.

Goede informatie.

Supersnelle verzending

Snelle verzending, goed verpakt en voordeligste site die ik op het web kon vinden. En niet te vergeten een bedank woordje aan de verpakking dit vond ik superfijn, doe zo verder met jullie team

Vakkundig geholpen

Je word heel fijn en goed geholpen. De levering ging iets minder goed maar daar konden fritz events niets aan doen.

Nette levering

Netjes verpakt, product zoals omschreven!

vriendelijk snel geholpen goed advies.

Vakmensen met passie

In de winkel geweest voor advies en goede aanbieding gekregen. Na bestellen snel geleverd. Helemaal tevreden!

Mijn ervaring is goed..ok geef zelden 4 of 5 sterren..dus word vetvolgt

prima service

bestelling gedaan . service prima. afhandeling was prima.

Goede service en snel binnen

Correcte en snelle service

Ruim assortiment. Correcte prijs. Snelle levering.

Een tien.

Prima service en snel bezorgd.

Fijne communicatie. Product is top! Tot snel weer!

perfect

snel en juist product geleverd

Volledig volgens de verwachtingen.

vlotte afhandling

gevraagd product werd snel geleverd met een extraatje. :)

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!