super

Precies wat ik zocht met de juiste afmetingen en voor een leuke prijs!! Echt een aanrader !!

Bestelde productje kwam wat later, werd daar keurig over bericht en vond in de doos ook nog een reuze aardig handgeschreven kaartje. Aandacht voor de klant. Zie je lang niet altijd...

snel, niet duur en tevreden

Alles is zeer vlotjes verlopen. Goed overzicht van de website en vlotte afhandeling !

Je wordt altijd vriendelijk en goed geholpen

Top bedrijf!!!

Super service, Voor het product wat ik zocht de goedkoopste prijs die ik kon vinden. Supersnel geleverd (s avonds besteld volgende dag in huis) en nog een handgeschreven kaartje erbij ook met bedankje voor de bestelling!! Verder niet te maken gehad met retouren of andere service maar tot nu toe top ervaring!!

De hulp die wordt geboden is top! En de webshop is overzichtelijk, personeel is vriendelijk

Geweldige service, super vriendelijk en snelle levering

Ik ben zeer tevreden van mijn eerste bestelling hier, aangenaam verrast door de snelle levering, en wat me heel erg blij maakte was het handgeschreven kaartje die erbij zat om me te bedanken met naam en boodschap, dit was echt een leuke verassing. Het zijn de kleine dingen die een mens gelukkig maken hihi :D

100% GOED!

via facebook messenger is mij het eea uitgelegd hoe ik mijn JBL EON610 SPEAKER om te bouwen tot bluetooth. Prima service en producten volgende dag al in huis

Snelle en goede levering

Goede en snelle levering

Geweldig!

Goeie ervaring en bestelling kwam snel binnen.

super service

snelle en goede levering van een goed product wat ik direct goed kan gebruiken, bedankt voor het kaartje van Anita :)

Prima geholpen

Goed en snel geholpen, ook het advies voldeed prima. Ik geef nooit een "10", want dan gaat men naast zijn schoenen lopen, maar je kunt hier rustig advies vragen of wat bestellen

Altijd tevreden!

De score spreekt voor zich. :-)

Goede communicatie, goede producten

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Een eigenschap die je soms met een vergrootglas moet zoeken in e-commerce land. Fritz-events is zo'n fijne vondst. Als je daarbij ook nog net een stapje verder gaat door even te bellen. Om te overleggen dat je waarschijnlijk een, voor de klant, gunstigere manier van verzenden hebt gevonden. En even wilt verifiëren of dat echt zo is, heb je de 5 volledige sterren meer dan verdient!

Top product en service

Duidelijk vriendelijk en behulpzaam.

Als collega bedrijf zou ik hun zeker aanbevelen.

zeer snelle levering

netjes geholpen, en de bestelling snel binnen

Precies wat ik zocht

Ik zocht rails om mijn 19 inch spullen in te bouwen. Na lang zoeken kwam ik hier uit. Duidelijke webshop, en belangrijk geleverd binnen de afgesproken tijd.

Boven verwachting!

Goed produkt voor een voordelige prijs. Snel geleverd en het handgeschreven kaartje word erg op prijs gesteld. Kortom een aanrader!!

Snelle levering en verassing in het pakket! Aangenaam verrast!!!

Gemoedelijke sfeer. Bereid om veel informatie te bieden.

Vooraf aangegeven dat ik alleen voor informatie kwam over in-ear-systemen c.q. een personal mixer. Aankoop zou er die dag niet in zitten. De verkoper had alle tijd om mij, als complete leek, uitgebreid en in Jip en Janneke taal te informeren. Super!

Keurige service met snelle levering!

Snelle levering en een persoonlijk kaartje er bij. Super werk.

Fijne webshop

Vriendelijk personeel! Goede service Snelle verzending Makkelijk te bestellen! Een groot en uitgebreid assortiment! Top webshop

Echt goed

Snel geleverd alles compleet

Goede service en snelle leveringen.

Fantastisch je krijgt hier nog een echt welkom gevoel. Bij je bestellingen zit er een persoonlijk geschreven briefje bij. Chapeau

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!