Zoals altijd: een goed advies en vorrecte levering!!

Wij bestellen al meerdere jaren audio apparatuur voor onze videostudio! Altijd goed advies en altijd weer correct afgehandeld!!

Super service

Zeer goede ervaring met mijn bestelling bij fritz-events. Snel geleverd en goed verpakt. Top, ga zo door

netjes en persoonlijk

goed verpakt, snel verstuurd met persoonlijke noot. Top!

goede service snelle levering

Snel in communicatie en levering

Positief

Snelle correcte levering

Bieden de goederen aan, aan een goede prijs.... ook de service is echt top!!!

Goede uitleg

Goede uitleg

perfect

Goed product

Voldoet helemaal

Snel geleverd en kwaliteitsproduct. Stevig en doet wat het moet doen. Prima.

Snel en goed.

Snelle en correcte leverring.

Zeee goed en verzorgd

Bij vertraagde levering, keurig na gebeld. Netjes verpakt en alsnog tijdige levering. Ook overzichtelijke website

Snelle levering met een persoonlijke tintje

Snelle levering van Fritz-Events . De ene dag besteld, de volgende dag in de bus. Netjes verpakt. En een leuk kaartje als persoonlijk tintje. Top!!

Prima eerste ervaring

Zo'n persoonlijke note bij de bestelling maakt het af! Zo simpel kan het zijn, leuk!

Snel, goed en persoonlijke aandacht!

Top bedrijf! Kunnen veel zaken nog van leren

Bestelling snel geleverd.

Voor een project had ik Plukschuim nodig. na enig zoeken kwam ik bij Fritz-Events. de producten snel gevonden en besteld. De volgende dag al geleverd, super.

Snel, goed en voordelig !

Zeer nette prijzen, snelle verzending, goede manier van inpakken van pakket, goede kwaliteit materiaal geleverd. Daarnaast een sticker en een hand geschreven bedanktje erin! Super netjes allemaal.

Prima service and erg vriendelijk

Heb er niets meer over te zeggen :)

Super geregeld!

Mijn bestelling is snel en correct geleverd en ook nog eens voorzien van een persoonlijke kaart.

vlotte en vriendelijke service

correcte levering, goed product met scherpe prijs

Toppie

goede service en je kunt er voor bijna alles terecht

Vlotte levering met een vriendelijke groet

Ben op een vlotte en vriendelijke manier geholpen en het product is wat ik zocht.

Jammer dat er ook voor het retourneren bezorgkosten in rekening gebracht worden.

Perfect bedrijf

Nette afhandeling en correcte levering. Maak indien nodig zeker weer gebruik van hun diensten.

Voetjes voor onder de kisten besteld en kreeg ze netjes per post opgestuurd. En wat je niet veel meer ziet, een leuke handgeschreven bedank kaart erbij. Super leuk en goede service

Alles uitstekend geregeld

Gewoon zoals het hoort, maar dat is tegenwoordig uitzonderlijk.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!