Goed geadviseerd

Snelle en correcte afhandeling aan de balie

Super geholpen

Ik had de spullen online bestel maar heb ze zelf afgehaald, zeer vriendelijke mensen en nemen echt de tijd als je vragen over iets hebt.

Enige webshop dat de focusrite nog op voorraad had. Meteen verzonden, volgende dag ontvangen met leuk bedank kaartje erbij. Volledig aan te bevelen!

Voor de 2e keer hebben ze een te kort uit voorraad goed weten op te lossen. Deze mensen denken in oplossingen en dat waardeer ik. Hoge gun factor!!

Perfecte service!

Na enkele bezoeken en luistertesten uiteindelijke enkele luidsprekers gekocht die we in de toekomst verder gaan uitbreiden en aanvullen voor ons verhuurassortiment. Er veel tijd en moeite genomen tijdens de luistersessies. Dat is erg prettig en daar betalen we graag ietsjes meer voor.

Super snel geholpen

2 standaards gekocht. Gemaild over welke verloop ik nodig had. Super snel een reactie en dd volgende dag alles geleverd.

Wat zat er een lief kaartje bij, zo waardevol als je zo met mensen omgaat. Super bedankt.

Gewoon goed met extra aandacht

Snel bezorgd en een lief kaartje

Attende service

Naast een goede prijs voor het product en de snelle en goede levering, trof ik een handgeschreven kaart aan omdat ik de eerste keer een product bij ze kocht. Ze wenste me veel goede zaken toe heette me welkom als nieuwe klant. Dat sprak me enorm aan en normaal schrijf ik niet snel een recentie. Maar de moeite was het nu zeker waard.

Vlotte levering, vriendelijke winkel

Erg fijn dat deze shop uit voorraad levert en niet zoals veel online winkels momenteel eerst incasseert en dan met lange levertijden aankomt. Leuk ook dat er een persoonlijk kaartje bij de bestelling zat, ook al was het geen enorm bedrag.

mooi ogend en handig handvat

Knap handvat dat aardig wat gewicht aankan. Heb zelf een (grote) flightcase gemaakt voor een 24-kanaals studiomaster-mengpaneel voor de Retro Swing Big Band. Case én mengpaneel wegen niet licht, maar geen probleem voor dit knap afgewerkt handvat. Een aanwinst, oogt heel professioneel en ligt makkelijk in de hand! Tony

Heel duidelijk gecommuniceerd. Maar ook per mail. Snel geregeld. Goed verpakt. Levertijd binnen een dag. Top bedrijf.

nog niet gebruikt

Kan nog geen oordeel geven. Ben er nog niet aan toe gekomen om ze te verwerken, maar het ziet er goed uit.

Snelle levering en goede service.

Besteld met afhaal. Direct telefoon dat bestelling gereed ligt. Goede service

netjes en volgens de verwachting

groot aanbod, duidelijke omschrijving. snelle verzending.

Kreeg de eerste keer zelfs een kaartje!

Snel, attent zelfs, waardoor je je persoonlijk Banaderd voelt.

Goed en vertrouwt

Het duurde iets langer als geplant maar kreeg er en briefje bij met dank voor mijn geduldt ik stel dit zeer op prijs

Had het product binnen een dag binnen.

prima shop

Altijd vriendelijk, en goed advies

Zeer goede en vlotte service

Zeer goede en vlotte service. Goede prijzen. Erg vriendelijk geholpen.

Goede service & snel alles in huis

Binnen een dag kon ik mijn bestelling in de winkel ophalen. Ik werd gebeld en kreeg ook nog een mail dat de bestelling compleet was. Toen ik er achter kwam dat ik per ongeluk een fout artikel had besteld, was het geen probleem dit te retourneren in de winkel en is er meteen het juiste artikel gezocht en gevonden. Vriendelijk en behulpzaam personeel, dus ik zal de volgende keer weer voor Fritz-Events kiezen als ik iets nodig heb.

Klantvriendelijk,,,,en perfecte levering!

Nieuwe EV speakerkasten uitgezocht bij Fritz-Events webshop. Daarna naar de winkel van fritz-Events in Cuijk geweest en klantvriendelijk geholpen door Bart. Bestelling gedaan inclusief de bekabeling en enkele dagen daarna al een telefoontje dat de bestelling geleverd werd. Op afgesproken dag en tijd keurig netjes ontvangen,,,,TOP! Voor mij was dit de eerste aankoop bij Fritz-Events en ben zeer tevreden.

Goede informatie

Snel behandeld en zeer vriendelijk Komen afspraken na snelle levering kortom helemaal top

vlotte levering snelle service

Zoals hierboven vermeld, vlotte levering en een perfecte service

Snelle service en het bedankkaartje voor de bestelling word erg op prijs gesteld!

en het bedankkaartje voor de bestelling word erg op prijs gesteld, net dat extraatje!

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!