Voelt als persoonlijke service.

Vooraf info gevraagd over product wat ik wilde bestellen. Deskundige info van baas zelf. Voor uitlevering nog bijbesteld, was geen probleem, kon met eerste bestelling meegeleverd worden. Hadden product niet op voorraad en wordt daarover keurig geïnformeerd. Service zoals het moet. Persoonlijk met hand geschreven bedank kaartje. Jullie snappen het. Top.

Heel tevreden!

Ik werd speciaal opgebeld omdat mijn pakketje ook door de brievenbus verstuurd kon worden. Dat en de efficiëntie stel ik zeer op prijs!

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd. Ik waardeer het heel erg dat er een persoonlijk bedankje in de vorm van een kaart bij zat.

Makkelijk zoeken en snelle service

Het was eenvoudig zoeken naar de kabels die ik nodig had. Toen ik die gevonden had, was de bestelling en levering snel rond.

Positieve ervaring

- Goede en overzichtelijke website - snelle verzending - persoonlijk kaartje bij eerste aankoop

Gebruiksvriendelijke webshop

Alles is makkelijk te vinden en bestellen en leveren gaat erg snel.

Duidelijke omschrijvingen, snelle service.

Snelle levering, goede service

Zoals verwacht!

snelle vlugge service top

Ik raad fritz events aan dat ze een keurige nette service hebben

Perfect geregeld

Je bestelling wordt snel en keurig verzonden

Super service

Bestelling snel afgehandeld en geleverd

Vlotte service - perfect!

Produkt voldoet aan verwachtingen. Prima studio koptelefoon. Aangenaam op hoofd

Toppers

Snel geleverd ondanks corona. Goede communicatie Goede service. In 1 woord top winkel

Top service!

Snel geleverd en een kundig advies.

prima service en snelle levering.

goed geregeld, producten snel geleverd.

zeer verzorgde levering

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Geweldige service

Bestellingen altijd netjes verzonden. Vaak een persoonlijk kaartje erbij. Vriendelijke medewerkers. Is er iets niet op voorraad word je netjes geïnformeerd en zsm geleverd.

Snelle service en levering

Het materiaal was simpel te bestellen op de website en de aflevering was ondanks de corona maatregelen snel.

Netjus geleverd ook hals een fabricage fout is dan word het netjus omgeruild en snel

Prachtig

In deze moeilijke tijden, een moeilijk te vinden artikel heel snel en correct geleverd.

goede service en prima materiaal

materiaal voldoet volledig aan mijn verwachting en werd snel geleverd

Artikel was niet op voorraad. Gebeld door madewerkster. Alternatief voorgesteld. Bestelling afgerond, volgende dag in huis! Zeer tevreden.

Ik ben heel erg tevreden met de afhandeling.

Goed!

Snelle levering! Klein pakketje super! En kwalitatief goed!

Heldere communicatie tijdens de gehele order

Tijdens mijn bestelactie ging er iets mis met de betaling. Aan mijn kant. Een telefoontje en een nieuwe betalingslink verder en de order werd gelijk verder verwerkt. Daar was ook direct opgemerkt dat er onderdelen in backorder stonden. Of het mogelijk was alles in een keer te verzenden? En dus heel even te wachten. Altijd fijn. Dat schakelen.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!