Top winkel!

Super services en groot assortiment tegen lage prijzen!

Mooi materiaal, geweldige service, goeie prijzen

Mijn bestelling betrof een aantal flightcase onderdelen. Keurig op tijd geleverd, prima spul, concurrerende prijzen. Mij trof het persoonlijke, handgeschreven, bedankkaartje dat ik in het pakket ontdekte. Fijn dat een leverancier in alle coronahectiek deze moeite neemt.

Snelle levering, uitstekend product

Goede klanten service. Veel kennis in huis over de producten en erg behulpzaam. Een aanrader!

Perfect .. snelle levering

Perfect en snelle levering.

Vriendelijk

Vriendelijke zaak

Perfecte ervaring bij Fritz! Volgende keer weer

Service, kwaliteit, eerlijke prijzen en goed assortiment onder één dak.

Vriendelijk personeel, zowel in de winkel als aan de telefoon. Prijzen zijn in orde en de meeste dingen zijn ook gewoon op voorraad.

Altijd goed👍

Ik koop al jaren mijn spullen bij Fritz Altijd goede service en advies op maat.

Goed uitleg en advies

Als iets niet weten over een artikel dan kom ze er later telefonisch of per mail op terug! De artikelen zijn normaal en veelal op voorraad.

Uitstekende service en snelle levering!

Onderdelen besteld voor het maken van een boombox in flight case style. Personeel neemt indien nodig netjes contact met je op over informatie m.b.t. je bestelling en levering. Daarnaast een leuk persoonlijk berichtje bij mijn bestelling ontvangen!

Heel fijn en professioneel geholpen in de winkel

In de winkel ben ik goed geholpen door ervaren medewerkers.

Perfect.

Fijne website, snelle, adequate levering, super product. Beter kan ik het niet zeggen. Een aanrader deze club!!

Goede service!

Ik ging naar binnen met een vraag. Ging naar buiten met meer kennis en het passende product. Fijn dat de tijd genomen wordt om dingen uit te leggen!

Grote bestellingen gedaan bij deze webshop. Ook persoonlijk contact gehad met Frits over de bestelling, die daar ook heel behulpzaam en geduldig over is. Levering en producten zijn van topkwaliteit. Waar ik wel tegenaan liep waren sommige producten, die iets beter omschreven kunnen worden. Maar zeker een top bedrijf! Ik ken het pas een jaar, maar ben er zeer blij mee.

goede service en klantvriendelijk

Klantvriendelijk, goede service. erg persoonlijk naar de klant wat ik erg fijn vind

Product zoals omschreven. Snelle levering

Snelle levering. Erg attent door een briefkaart met een persoonlijke boodschap bij levering.

Prima service!

na mijn bestelling kreeg ik direct bericht en het pakketje was snel bij ons thuis, binnen het aangeven tijdsvak. Ook zat er een persoonlijk, handgeschreven kaartje bij. Zeer attent.

Vlot en keurig geleverd!

Positief.

Gewoon prima, niets op aan te merken.

Spullen gekregen zoals het hoort. goed op de hoogte gehouden over de status en ook de vragen achteraf werden zelfs in het weekend beantwoord.

Geweldig!

Super eerste ervaring en ik kom zeker terug! Fijn geholpen en geïnformeerd aan de telefoon. Een dag later een audio interface bezorgd die NERGENS binnen vier weken was te krijgen maar Fritz wel, binnen een dag! En dan nog een super lief kaartje erbij voor mijn zoon, ik ben echt blij verrast en ga hier meer kopen. Dank Fritz, mijn zoon is aan het genieten van zijn interface en het leuke kaartje hangt aan zijn magneetbord.

precies wat ik nodig had

gekocht en volgende dag in huis, precies wat ik wou

verzending zoals belooft ook telefonisch goed bereikbaar

Nette service met mensen die meedenken. Bestelling was ivm corona wel verlaat, dat is natuurlijk wel overmacht.

Snelle en correcte afhandeling, ook bij een kleine order

De bestelling is correct en snel afgeleverd. Geheel volgens afspraak.

Betrouwbaar

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!