Geweldig contact, service gericht

Ik had een foutje gemaakt met bestellen, maar dat werd meteen opgelost door één van de medewerkers. Ook kreeg ik nog een persoonlijk kaartje, heel leuk!

Geen blablabla én top richting de klant

Wat leuk om in de doos van het product een handgeschreven kaartje te vinden met een dankjewel voor de aankoop! Team FRITZ een hele dikke 👍

Supper

Goed assortiment, goede prijzen en vriendelijke service

Ruime keuze, snel geleverd, zelfs met een handgeschreven kaartje erbij. Prima shop!

Goed advies

Prima begeleid in de dingen die we wilde, daarna ook installatie aangeschaft.

Doen wat ze zeggen.

Prima service, en het hand geschreven kaartje bij de bestelling vond ik erg leuk!

Snel, goed en goedkoop!

Product zoals omschreven en voor een scherpe prijs. Levering was snel. Ze zijn service gericht! En laten goed en duidelijk merken je als klant te willen binnenhalen. Een aanrader voor een ieder. Ik kom terug.

Prima bedrijf even bellen,krijg goede voorlichting en dan bestellen

Prima bedrijf

goed geregeld!!

Betrouwbaar en klantgericht

Mijn vragen zijn goed en snel beantwoord en de daarop volgende bestelling snel en compleet geleverd! Super gedaan Fritz-Events!

Snelle levering, goede service!

Mijn bestelling wat snel geleverd! Blij mee

Service zoals het hoort

Goed bereikbaar en altijd vriendelijk. Denken goed met de klant mee.

Prettig shoppen bij Fritz

Goede en duidelijke website en prima prijzen. Fijn bedrijf met vriendelijke en behulpzame mensen. Vragen per mail worden goed en snel opgepakt: daar kunnen anderen veel van leren.

Vriendelijk en super snel

Ik was op zoek naar een zeer specifieke stekker en Fritz-Events was de enige die hem voor een zeer eerlijke prijs kon aanbieden en ook nog eens zeer snel leveren naar België. Zeer tevreden.

zeer snel en goed

zat zelfs een persoonlijk handgeschreven bedanking bij, leuk

Snel en persoonlijk briefje is altijd leuk

Snel en persoonlijk briefje is altijd leuk

Snelle service, Persoonlijke aandacht met handgeschreven kaartje werd erg gewaardeerd.

Snel, prima met een persoonlijke toch!

Goede afwerking

Zeer vriendelijk medewerkers, leuk hand geschreven reactie.

Snelle levering en persoonlijke touch

Snelle levering en persoonlijke touch

vriendelijk

snel geleverd en zoals besteld

Snelle service en heel coulante commerciële geste.

Mijn bestelling kwam nog een dag eerder dan beloofd binnen. Een klein issue (waar Fritz-Events geen schuld in had!) werd door hen snel en coulant opgelost Ik raad iedereen aan om met deze firma te werken, rechtstreeks en niet via vage referral sites! Van harte aanbevolen.

Zeer goede, zeer snelle verzending

Zeer goede, zeer snelle verzending

Goed advies, nemen de tijd.

Persoonlijk advies afgestemd op mijn behoefte. Duidelijke communicatie en goede prijzen.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!