Prachtig bedrijf, goed contact, vertrouwd

Professioneel bedrijf, altijd snel in de communicatie, alsmede in het laten leveren van producten.

Top service!

Snelle heldere communicatie, mooi assortiment, fijn persoonlijk comtact.

Perfecte service

Voor de eerste keer besteld bij Fritz, een mooie persoonlijke geschreven boodschap bij gekregen. Uitstekende snelle service en levering. Kortom, super!

heel goed

heel goed

Top service!

Duidelijk, goed en snel!

Super snelle levering, producten voor een scherpe prijs

Scherpe prijzen en super snel geleverd met een persoonlijke touch

Vriendelijk personeel, goede service en prima producten

Perfect!

Goed product. Goede en snelle levering. Werd zelfs van tevoren nog even gebeld, kortom... goede service! Voor nieuwe spulletjes bestel ik voortaan in Cuijk

Super service en snelle goede communicatie!

Goede webshop, fijne afhandeling en wanneer iets niet voorradig is word je daar netjes van op de hoogte gehouden. Verder vindt ik de handgeschreven kaartjes heel erg goed! je voelt je een gewaardeerde klant en niet zomaar een nummertje zoals bij vele.

Top grandioos

Bestellingen gaan altijd goed en mocht het niet zo zijn dan wordt het ook zeer snel opgelost. Ook zeer vriendelijk en netjes team. Toppers.

Goed op de hoogte gehouden.

Voor 18:00 besteld de volgende dag in huis ( indien op voorraad) Mail dat sommige onderdelen niet op voorraad waren maar toch de bestelling snel binnen.

Echt top!

Zeer gunstig geprijsd snelle levering met origineel leuk handgeschreven bedank briefje in de doos.

topbedrijf

Goede service zoals altijd

Wereld bedrijf!!! Denkt met je mee, persoonlijk en klantgericht!!!!

Wat een toppers zijn het daar! Gewoon even een belletje om te overleggen, afspraak is afspraak, een persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling, wat moet ik nog meer zeggen..... In 1 woord..... GEWELDIG

Top geregeld

komen afspraak goed na

Prima en snel geleverd

Prima service en kwaliteit

Snelle en correcte verzending, prima kwaliteit en goede prijzen. TOP..

goede prijs kwaliteit verhouding

Prima service.

Uitstekende service

Snelle reactie op mijn vraag. Snelle levering.

Perfecte service

Perfecte en snelle service

Perfecte en duidelijke afspraken

Goede productomzchrijving en perfecte levering.

Wedeom Geweldig geholpen

Klant vriendelijk behulpzaam en meedenkend. Goede en snelle levering van de spullen.

Fritz-event is een betrouwbare webwinkel met een goede service tegen betaalbare prijzen

top service, goed advies en zeer snelle verzending.

Kreeg van Bart een super advies en ging zelfs met een goedkoper product weg als waarvoor ik kwam. Maar erg tevreden door het advies om te kijken wat ik exact nodig had en daar het goede product bij gezocht. Ook gaaf dat ze een grote demo ruimte hebben om eens goed te testen en te luisteren naar alle speakers die opgesteld staan.

prima service

Prima service en telefonisch goed geholpen en geadviseerd. Belofte nagekomen, en snelle levering gehad. Volgende keer bestel ik er weer.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!