niets mis mee

echt waar

Goed assortiment, snelle levering.

De door mij gezochte producten zijn makkelijk te vinden op de website. Prettige mobiele website. Scherpe prijzen.

Snelle bezorging!

Lief dat er zo’n persoonlijk en handgeschreven kaartje bij zat!

Zeer tevreden over snelheid van levering. Producten zijn prima

Ik bestelde alles altijd bij bax-shop. zij lieten mijn nu maarliefst 8 maanden wachten op kabels, fritz events leverde het binnen een week bij me. als dit zo blijft bestel ik voortaan alles bij jullie !

Snel en netjes

Keurig verpakt prijs-kwaliteitverhouding goed

het was goed

Gevonden wat ik nodig had

soepel en snel

heel overzichtelijk en snelle afhandeling

Ze hebben goederen heel snel kunnen leveren die bij andere leveranciers nog weken zou duren om ze te

Reactief en heel vriendelijk. Zorgen voor oplossingen.

snel, goed en goed geprijsd

Al vaker producten gekocht, wederom alles snel geleverd. Top.

Top geregeld

Snelle levering goeie product omschrijving En er zat zelfs een leuk handgeschreven kaartje bij

Direct geleverd en goede service

De ene dag besteld, de volgende dag keurig geleverd.

Geweldige service vriendelijk personeel.

Had een koptelefoon besteld maar de bijbehorende snoer en oorkussens zaten er niet bij. 1 telefoontje naar Annita en 10 minuten later belde ze al terug. Foutje lag bij de fabriek. Maar binnen een week werd het keurig nageleverd. TOP.

Snel en zorgvuldig geleverd

Snel geleverd en zorgvuldig verpakt. Zat zelfs een kaartje met persoonlijk schrift bij.

Uitstekend!

Goede service!

Mijn vaste adres!

Als het éven kan, bestel ik bij Fritz!

Snelle levertijden, nette service, net bedrijf

Supersnel

Uitstekende ervaring.

prima levering

wat besteld is is geleverd in de tijd die aangegeven stond. prima.

Super snel geleverd

Een tweede waterdichte koffer besteld, zeer snel geleverd en net zoals de eerste koffer prima met het meegeleverde schuimrubber een passende oplossing te maken voor mijn apparatuur.

Prima 👌producten!

Ik koop zo af en toe videoof fotografie producten, komen altijd netjes verpakt aan, en de producten zijn heel fijn in gebruik, zeker een top website voor aanbeveling naar anderen toe.

Zeer tevreden 😄

Ben zeer tevreden het lukte niet de bestelling te plaatsen en werd volgende dag gebeld of ik het nog wilde dan werd het in orde gemaakt en volgende dag had ik het al ontvangen dus zeer tevreden 😄😄😄

Fijne winkel

Als online je keuze twijfelachtig is, wordt je telefonisch duidelijk geholpen, top!

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!