perfect

bestelling snel en perfect geleverd zoals gewoonlijk

Snelle service en een persoonlijke bedanking voor de bestelling!

Ik kreeg een zeer snelle service. Een leuk detail was dat ik een persoonlijke handgeschreven bedankingskaartje kreeg voor mijn bestelling!

Kleine bestelling, maar punctueel geleverd

Duidelijke website en goede informatie over het verloop van het bestel- en leveringsproces.

Snelle levering en goed materiaal

Snelle levering en goed materiaal

Goede en snelle bezorging

Niks op aan te merken. Goede producten en fantastische bezorging. Zelfs met een persoonlijk kaartje erin, dankjulliewel!

Goede service!

Mijn ervaring is gewoon goed.

Order snel verwerkt en op tijd geleverd

Hier ga ik zeker vaker bestellen

snel, betrouwbaar en flexibel

snel, betrouwbaar en flexibel

Super service en erg snel

Zoals altijd, super service en lekker snel geleverd. In een woord TOP!

Super! Had ik deze website maar eerder gevonden, Ook telefonisch contact was goed ze waren gelijk bereikbaar.

Geweldige service

Goed advies gekregen en zeer snel geleverd!

Service en bestelling was dik in orde en top!!! Ben heel erg tevreden.

In ear setje gehaald bij fritz l super uitleg gehad zeer vriendelijk personeel ga er zeker weer trug om de 2 de in ear setje optehalen ;-)

snel en compleet geleverd

Goed, snel, compleet en goede prijs/kwaliteit verhouding

Prima.

Ik vind dat je bij jullie zeer prettig en klant vriendelijk geholpen word..

Heel leuk bijgevoegd berichtje

Snelle service. Supermooi product. En het bijgevoegde berichtje geeft een heel leuk persoonlijk tintje aan de transactie

Veel kennis en erg servicegericht!

Ik was op zoek naar een goede oplossing voor een klant waarbij is zeer goed geholpen ben door Fritz-Events. Bedankt en we gaan zeker vaker zaken doen.

Levering zoals verwacht met een persoonlijke noot.

Na het bestellen een prima opvolging met de diverse fases van de bestelling. Na levering een persoonlijke noot op een postkaart :). Prima service!

Groot assortiment en snelle levering

Groot assortiment en snelle levering. Ik kreeg een persoonlijke kaart bij de eerste bestelling.

Mooi bedrijf

Je wordt er goed en netjes geholpen.

Professionele club met serieuze mensen die goed communiceren top bedrijf

Als er iets niet op voorraad is word er direct gebeld en overlegd. Persoonlijk goed contact serieuze onderneming . Zeer tevreden en mijn nieuwe leverancier voor audio en pa . Gr Proaudio entertainment & Rentals

Super service en snelle levering

Ik wou een artikel kopen dat niet in de webshop vermeld stond. Was geen probleem en na 3 dagen het speciaal voor mij bestelde artikel in huis. Dat is pas service!

Prima service, prima prijzen, prima kwaliteit.

Ik zocht kwaliteit voor een goede prijs, die heb ik bij Fritz-events gevonden en nog snel geleverd ook. Top!

Eerlijke service

na het bestellen direct een mail in mijn inbox dat het versturen na het weekend gebeurde om hun product niet te lang bij de bezorgende firma te laten liggen... Top en eerlijk. ook de format van de factuur en verdere informatie compact en duidelijk

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!