Snel en goed product en erg leuk dat er een HANDGeSCHrEVEN attentie was bijgevoegd.

Helemaal geweldig

Denken na, denken mee, adviseren goed. Gemak van een hele grote webshop, aandacht van een kleine detaillist. Zeer tevreden !

Netjes tewoord gestaan aan de balie

Er wordt goed meegedacht met wat ik nodig heb. Heb ook iets teruggebracht en geruild voor een ander product. Was geen probleem

Heb een zeer goede uitleg gekregen.

Goede service was het en de prijzen zijn ook goed.

Een hele goede webshop!

+ vriendelijk personeel + goede service + goede webshop + groot assortiment

Top service!

Goede klantenservice en snelle levering!

Prima communicatie met klant.

Mijn product was niet meer in voorraad. Ik werd opgebeld om te vragen of het een probleem was dat de levering 3 weken op zich zou laten wachten... Voor mij was dat geen probleem. Leuk dat ik op die manier kon oordelen of ik de bestelling al dan niet wenste te annuleren... Ik bleef uiteindelijk bij mijn bestelling en mijn geduld werd beloond.

Alle informatie (binnen een minuut per email) ontvangen en alles keurig op tijd geleverd. Klasse.

Bijzonder goed

Ben er eerst even langs geweest om te kijken naar het product dat ik wilde kopen toen ik daar op vakantie was in de buurt. Ben goed geholpen kreeg uitgebreide uitleg van verkoper over de lichtset die ik wilde , gewoon top. Later in overleg met mede muzikant de set besteld en volgende dag in huis. Goede betrouwbare zaak met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

Zeer goede service !

Vlotte en vriendelijke afhandeling !

Snelle levering, zonder poespas

Snel en betrouwbaar. Topkwaliteit

Super service!

Winkel met een super goede service. Persooneel is erg klantvriendelijk en denken graag mee aan oplossingen. Bij vragen altijd snel en duidelijk antwoord. Altijd een goede en snelle levering.

Makkelijk besteld via de website en het product was al snel in huis. Het product zelf heeft ook een goede kwaliteit

Snel levertijd goed verpakte

Was een dingetje vergeet mailtje gestuurd was geen probleem scheelt weer verzend kosten

Goede sevice

Goede service, omdat het bestelde product niet meer leverbaar was, kreeg ik gelijk een telefoontje en werd er een alternatief aangeboden. Dat is meedenken. thnx

Uitstekende service en alles netjes volgens afspraak!

Een bedrijf dat ook bereid is iets extra’s voor je te doen zonder meteen een prijs-tag eraan te koppelen super!

Echt de beste leverancier voor mijn Neutrik RCA chassis delen

Ik bestelde laatst mijn Neutrik RCA chassis eigenlijk net na 18:00 uur maar de bestelling werd nog wel even meegenomen én ik had 'm de volgende dag al in huis. Ze hadden het niet hoeven doen maar deden het toch nog maar even. Dat is pas service!

Mooie zaak !!

Nooit geweten dat er zo dichtbij zo’n mooie zaak is! Goed geholpen en uitleg gekregen, we vaan ons vaker zien!

Top service, duidelijke website. In mijn geval was de zending net wat te laat...maar dat kan ook door postnl komen.

Snelle levering en betaalbare producten

Snelle levering betaalbare producten via duidelijke website

Snelle service en juiste spullen in top kwaliteit

Onderdelen voor een flightcase te bouwen op maandag besteld en dinsdag netjes op tijd geleverd. In de juiste kwaliteit. Een aanrader om hier je producten te bestellen

Goed advies, goede service

Goed advies, goeie service.

Goede service en snelle correcte levering van bestelde producten.

Tevreden klant.

Leuke winkel de enige voor dubbele scharnieren

Goede shop snel besteld snel verzonden volgende dag in huis en voor een redelijke prijs

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!